Marshall MA100H 100W alle ventil forstærker hoved - næsten ny

Marshall MA100H 100W alle ventil forstærker hoved - næsten ny

detaljer

Marshall inviterer dig til at opleve ventil tone for dig selv med det MA100H alle ventil mest tilgængelige udvalg af ventil-drevne guitarforstærkere nogensinde - at indføre helt nye, all-ventil MA serien.
Bemærk venligst, at dette element blev returneret uønskede fra en kunde. Den oprindelige boksning er scuffed og alle tætninger er brudt. Ellers selve enheden ser ud og fungerer som nye, og har kun været brugt et par gange.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 54180

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

For den bedste del af 50 år en Marshall ventil forstærker lyd (og synet) er blevet misundelse og drømmer om mange en guitaist. Legendariske kunstnere som Slash, Jeff Beck og den sene store Jimi Hendrix, plus stigende stjerner som Ray Torro af My Chemical Romance og Alex Laiho af Children of Bodom fortsat at inspirere med deres rå talent og mægtige ventil-drevne Marshall backlines. Så når det kommer til at tone, er det klart, at professionelle guitarister elsker ventiler.

Med en Klassisk ECC83/EL34 pre og power forstærker kombination på sit hjerte, Storbritannien designet og manipuleret MA vifte er faktisk bygget på solid ren-ventil fundament. MA serie provifes både hoved og combo versioner i enten 100W eller 50W udgang alle deler muligheder, mens ligetil frontpanelet layout og individuelle EQ afsnit betyder, at opnå de lyde, du vil ikke blive nemmere.

Yderligere tonale finjustering er fastsat af en master afsnit bestående af tilstedeværelse, resonans og Reverb og hvis pedaler, FX bestyrelser og stomp kasser er dine ting, så en seriel FX loop er også inkluderet i hele sortimentet. MA100H hoved funktioner semi-transparent bafler og illuminatred kabinet, så din ventil drevet tone at skinne, bogstaveligt talt.

Uanset om du endelig realisere en fuld Marshall stak drøm, søger en robust gigging arbejdshest, giver på udkig efter din første ventil forstærker, eller alle tre, Marshall MA serien svaret. Nu er det tid til at opdage ventil tone.

Funktioner og specifikationer:

  • Output (RMS): 100 Watt
  • Ventiler: 3 x ECC83 4 x EL34
  • Kanaler: 2
  • Overtræk Boost: Ja
  • Stykket Balance Control: ja
  • 3 band EQ pr. kanal: Ja
  • Foråret Reverb: ja
  • FX Loop: Ja
  • Fodkontakten (inkluderet): 2-vejs