Laney IRT-412 Ironheart 4 x 12" Guitar kabinet - B-Stock

kr. 2.962 NORMAL PRIS kr. 3.386 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Laney IRT-412 Ironheart 4 x 12" Guitar kabinet - B-Stock

detaljer

En kick ass metal forstærker fortjener noget særligt for en fryser og det er præcis, hvad de IRONHEART 412 kabinet er! Designet til at anvendes separat eller som del af en fuld stak setup hvert kabinet er lastet med 4 HH specialdesignet 12" Custom drivere som hammer ud en svidende 320W (16 ohm) Disse straight fronted frysere hus en vinklet baffel for at give dig bedst fra begge verdener. Mere end nok for enhver metal monster.Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 75798

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Denne klassiske kombination af Laney og HH gør hele forskellen når man snakker store tone, stor low-end svar, åbne mellemtone og en sød øverste ende.

Hver IRT412 er fremstillet af robust håndplukkede en grade lags og manipuleret til sådan en krævende standard at det vil tage, hvad du kaste efter det i mange år fremover.

Iklædt tekstureret sort tolex, og outfitted med stål hjørner og top monterede hjulkopper er hver IRT412 færdig med stål hjul og heavy-duty bar håndtag at flytte dette kabinet fra koncert til koncert en brise.

Funktioner / specifikationer:

  • RMS-effekt: 230 Watt
  • Indgange: 2 x 6,3 mm jack stik
  • Impedans: 16 ohm
  • Drivere: 4 x HH Custom designet 12" drivere
  • Baffel: Vinklede
  • Hjul: Metal hjul

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.