Laney Cub 12 Tube Guitar Forstærker - næsten ny

kr. 1.685 NORMAL PRIS kr. 2.249 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Laney Cub 12 Tube Guitar Forstærker - næsten ny

detaljer

CUB12 tilbyder en hvalp med et væsentligt større bid og en fiks trick op sine ærmet! Alle vil blive afsløret i et øjeblik.

CUB12 huse en Celestion 12 tommers driver, giver det øget volumen og en fuld, rige ventil tone. Ser man på forforstærker det er klart, at CUB12 pakker mere i forstærker end sine mindre søskende. Fra højre til venstre i kontrolelementer køre som følger: få diskant, midten, bas, volumen og endelig Tone. Afsnittet output i CUB12 er bygget op omkring et par af EL84 rør giver det en mere skovlede tone end det er mindre modstykker. Tænk glat rige overdrive med poser af gevinst.Bemærk venligst, at dette element blev returneret uønskede fra en kunde. Den oprindelige boksning er scuffed og alle tætninger er brudt. Ellers selve enheden ser ud og fungerer som nye, og har kun været brugt et par gange.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 50583

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Nu den fiks trick - CUB12 har to indgangsstik - en mærket 15 Watt, og den anden er mærket "mindre end sig Watt". Tilsluttes de 15 Watt input og det er hvad du får - 15 Watt cool tube tone, stikket i stikkontakten i "mindre end 1 Watt" og du får din store rør tone men nu er det en hvisken, lilletrommere end et brøl. Indstillingen "mindre end 1 Watt" tillader dig at køre afsnittet power forstærker virkelig hårdt, så du kan virkelig få adgang til den mørke kunst af power forstærker forvrængning

Laney CUB 12 Guitar forstærker Specs:

  • 15 Watt RMS Output og<1W>
  • 15W og<1W>
  • Klasse A / B
  • Gevinst, diskant, midten, bas, volumen & tonekontrol
  • 12" Celestion Driver
  • 3 x ECC83 Pre Forstærker Tube
  • 2 x EL84's Power afsnit
  • Udvidelse højttaler stik på bagpanelet
 

Bemærk venligst, at dette element blev returneret uønsket af en kunde. Den originale kasse er scuffed og alle tætninger er brudt. Ellers selve enheden ser ud og fungerer som nye, og har kun været brugt et par gange.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.