Korg Pitchblack pedal tuner

kr. 487 NORMAL PRIS kr. 620 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Korg Pitchblack pedal tuner

detaljer

Korg PitchBlack digital guitar tuner er en ny kromatisk gulv tuner med et stort LED display der gør denne tuner til et must-have for guitarister og bassister. Pålidelig og ekstrem nøjagtighed, denne Korg Pitchblack er den perfekte pedal tuner.Produkt Ref: 11525

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Høj præcision og avancerede funktioner og elegante stil gør denne nye guitar/bas pedal tuner fra Korg vores mest avancerede endnu. Pitchblack er den samme størrelse som en kompakt effekt enhed, og har en hård aluminium die cast organ, der vil udholde hårde brug på vejen eller i studiet. Mens små i størrelsen, det kan prale med en stor; let at læse LED-måler med en lysemitterende flade til fremragende synlighed i alle omgivelser fra dagslys, at scenen lys intet lys samt en ekstremt glat eleven-segment LED-måler, der giver mulighed for præcis visuel tuning fra enhver vinkel. Med en rød LED, som angiver tunerens on/off status, en stor Bemærk navnet display og en tuning guide, der angiver, om dit instrument er skarp eller flade, vil du altid kunne tune hurtigt og præcist i enhver situation. Pitchblack giver en tuning rækkevidde E0 (20.60 Hz) til C8 (4,186 Hz), og justerbar kalibrering mellem 436--445 Hz.

Fire visningstilstande:

Pitchblack s LED måleren kan skiftes mellem fire display modes herunder: Meter, fuld Strobe, halv Strobe og spejl.

Meter tilstand

Lig ved hjælp af en nål meter, tune dit instrument, således at grønne LED i centrum af LED display-lys og både tuning guide LED s er tændt. Tuning LED s vil være til højre for centre hvis dit instrument er skarp, og til venstre for midten, hvis dit instrument er flad.

Fuld Strobe tilstand

Tune dit instrument, således at LED-metre stoppe streaming og begge tuning guide LED s er tændt. LED-metre vil streame fra venstre til højre hvis dit instrument er skarp og fra højre til venstre hvis dit instrument er flad.

Halv Strobe tilstand

Tune dit instrument, således at LED-metre stoppe streaming og kun den grønne LED i centrum er tændt og begge tuning guide LED s er tændt. LED-metre vil streame til højre for centre hvis dit instrument er skarp, og til venstre for centrum, hvis dit instrument er flad. Når banen er korrekte, vil kun centrum LED være tændt.

Spejl tilstand

Tune dit instrument, således at de to lysdioder på venstre og højre side af centrum LED mødes i midten og begge tuning guide LED s er tændt. Pitch tændte lysdioder vil sprede sig længere fra hinanden mere dit instrument er ude af trit. Den venstre tuning guide vil lyse, hvis dit instrument er flad, og den rigtige tuning guide vil lyse, hvis dit instrument er skarp.

True Bypass Output

Pitchblack slår indgangssignal for tavs tuning, og hvornår du & rsquo; re ikke tuning input er gået direkte til output-stikket uden at blive ramt af nogen kredsløb (True Bypass). Så selv hvis du tilslutter pitchblack mellem flere af dine foretrukne pedaler, signalet vil passere uden at gå gennem intern buffer amp, med at sikre, at lydene har du oprettet, ved hjælp af dine effekter vil ikke være farvet på nogen måde. Pitchblack er designet til at sameksistere gennemsigtigt med andre effekt pedaler.

En perfekt pasform i din pedalpanelet plus DC output beføjelser andre pedaler.

Pitchblack er designet til at passer bekvemt ind i pedalpanelet systemet. Det giver en DC OUT-stik, der kan levere strøm til andre effekt pedaler, når den valgfrie AC-adapter brugt. Ved at forbinde valgfri DC kabler, kan du levere op til 200 mA strøm til flere effekt pedaler, forenkle power forbindelser i din pedalpanelet.

Funktioner

  • 100 true Bypass output holder din tone intakt
  • Vælge mellem fire typer af display modes: fuld Strobe, halv Strobe, Meter og spejl
  • Kompakt pedal størrelse guitar/bass tuner, der passer til din pedalpanelet.
  • Store lyse LED-metre viser tydeligt uoverensstemmelse tuning.
  • En bred registreringsområde fra E0 (20.60 Hz) til C8 (4186 Hz).
  • Kalibrering er justerbar fra 436--445 Hz.
  • En 9 VDC output-bøsningen er fastsat for cascading strømforsyningen til andre pedaler.
  • Slanke, sorte og hård aluminium die cast organ for fremragende holdbarhed.