Hayden Petite 2 hånd-Wired Combo Forstærker - Ex Demo

kr. 2.453 NORMAL PRIS kr. 3.547 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Hayden Petite 2 hånd-Wired Combo Forstærker - Ex Demo

detaljer

Den Petite 2 gør det, som det var i de banebrydende dage forstærker design - ingen kredsløb, engang ikke tårn tags, kun de fineste komponenter, hånd wired, point-to-point. En enkelt ECC83 ventil i forforstærker fase og en 6V6 i output fase tjene op lyden af den æra, hvor blues gik elektriske, bevæger sig ud af felterne bomuld og ind i juke leddene. Kørt hårdt og likvideres hele vejen, slag Petite 2 godt stykke over sin vægt, givende guitarist med en harmonisk rig og fyldig præstation.

br >
Denne vare er en ex showroom display model. Der er lys skrammer og tegn på brug rundt om huset. Den oprindelige boksning og manual er ikke inkluderet. Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 26069

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Så simpelt som en guitarforstærker kan få. På tour-bus eller i hotel rum tilsluttes den Petite 2 og du er kabelforbundet til vintage guitar lyden, der tændte lunte af rock & roll.

Den Petite 2 tager en tilsvarende ukompliceret tilgang til kontrol med bare volume og tone drejeknapper monteret på dens bageste stativ over for panelet, sammen med en tre-position gevinst switch - standard, crunch og overdrive. Den Petite 2 leverer sin 2-Watt output via en 10" højttaler.

Funktioner og specifikationer:

  • Power: 2 Watt
  • Kanaler: 1
  • Højttaler: 1 x 10"
  • Dimensioner (HxBxD mm): 380 x 400 x 280
  • Dimensioner (HxBxD inches): 15 x 15,7 x 11
  • Spænding: 120V/240V

Bemærk venligst

Denne vare er en ex showroom display model. Der er lys skrammer og tegn på brug rundt om huset. Den oprindelige boksning er scuffed og manualen er mangler. Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.