DISC TC Electronic bas Forstærker Combo Classic

kr. 8.695 NORMAL PRIS kr. 11.334 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

DISC TC Electronic bas Forstærker Combo Classic

detaljer

Den nye TC Electronic ComboClassic leverer ren tone og power ved at tilbyde du nem adgang til et stort udvalg af Klassiske toner, alle via en alsidig vintage tone kontrol sektion. Som med alle TC Electronic komboer, tilpassede funktionerne ComboClassic en forstærker head baseret omkring vores prisbelønnede RH450 forstærker matches med TC Eminence drivere og diskant. Resultaterne? En rig, varm og Klassiske lyd fra en pakke med nogle utrolige funktioner, der vil tage din lyd til et nyt niveau.

Produkt Ref: 16100

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Comboclassic's TubeTone kontrolafsnit leverer alle de rige egenskaber af en fuld på tube forstærker mens SpectraComp leverer flere bid og Hulning end nogen andre Bas forstærker kompressor ved at lade 'pr. string' komprimering.

ComboClassic har også udviklet med maksimal fleksibilitet i tankerne. Du får nemt adgang til forstærker hovedet at fjerne det og byt det med andre i området eller simpelthen bruge den på sin egen uden for kombinationsboksen.

Forstærker leverer en imponerende 450 Watt og inkluderer vores Active Power Management system, så du få maksimal effekt indvirkning og en kombinationsboks, opfører sig som en tube forstærker ved fuld blast. Kort sagt finde ikke du disse funktioner i andre combo!

Comboclassics to tilpasset Eminence 10 "drivere og en 1" tweeter er alle opbevaret i en lodret 18 mm holdbart krydsfiner kabinet med et pull-up håndtag og hjul så kan du let tage dette kombinationsdrev overalt du gerne.

Det har en højttaler breakout forbindelse til at tilføje yderligere kabinetter og som og med andre TC Electronic amp, kan enhver combo drive en kombination af alle tre TC kabinetter. Også, som et kombinationsdrev udnytter vores 'Stablingshøjde' system, den kan udvides i en række forskellige måder. Føje en splinterny RS112 eller RS210 ved lodret stacking kabinetterne, eller endda føje en RS212 og RS410 til den ultimative power kombinationsboks til disse større koncerterne.

Med ComboClassic har du rige lyde inden for et meget fleksibel og let at bruge kombinationsbokse. Kort sagt er det ideelle pakke til Klassiske bas toner.

Funktioner/specifikationer:

  Vintage Tone kontrol:

  Disse fire lige fremad Vintage tone kontrolelementer er omhyggeligt designet til Grib din bas lyd hvor det gør en forskel. Med stor inspiration fra en række Klassiske Bas forstærker design er afsnittet Vintage Tone kontrol alle du et ønske om i enkelhed og stor lyd.

  TubeTone

  De fleste transistor design har forsøgt at replikere tube lyden ved hjælp af en lille pre-forstærker rør, men undlader generelt som de don? t tages hensyn til de afgørende egenskaber af fuld pre-forstærker og power forstærker sektioner - som begge er væsentlige til Øresund. TubeTone emulerer hvert kendetegn til at levere den fulde tube lyd.

  Spectra Comp

  De fleste bas spillere ved, at integreret kompressorer generelt ikke lyd, god. En regelmæssig kompressor har tendens til at blive domineret af den lavere streng, men Classic450's SpectraComp teknologi tillader næsten 'pr. string' komprimering, evnerne ud komprimeringen på tværs af alle strenge.

  Bred vifte instrument input

  Classic450 accepterer enhver bas med ethvert pickup system. Området gevinst på Classic450's input scene er bred nok til at dække både aktiv og passiv pickup instrumenter.

  Integreret Linedriver

  Kvalitet kan variere vildt med indbyggede linedrivers, men Classic450's linedriver er transformator balanceret og galvanically isoleret fra resten af amp, hvilket betyder, at ingen jorden loops eller hum. Og don? bekymre dig om lange kabel kører - Classic450 vil tegne mindst 100 m kabel med ingen dråbe i lydkvalitet. Linje driver output funktioner en pre/Bogfør parameter, der tillader dig at vælge hvor lyd hanen er placeret; før eller efter afsnittet pre-amp.

  Output og Linedriver Mute

  Parameteren Mute tillader dig at øjeblikkeligt tavshed din forstærker mens tuning, ændre instrumenter eller simpelthen at tage en pause.

  Tuner Out

  Tilslut din tuner og tune. Tuner altid feeds signal til din selv når frontpanelet slå switch modtager lukker off højttaler og linedriver output. Dette gør det muligt at finjustere i stilhed.

  Effekter Loop

  Effekter løkken tillader dig at indsætte effekter af dit valg mellem afsnittet pre forstærker og power amp. Løkken effekter også kan du sammenkæde to forstærkere sammen ved hjælp af Pre-forstærker ud og Power forstærker i stik.

  Verden-klar til strømforsyning

  Ultimative inden for bekvemmelighed for det omrejsende musiker. Indbygget strømforsyning opererer fra 90 til 240 volt, gør livet meget nemmere for musiker på vejen, da der ikke er nogen komplicerede fuse ændre - bare plug and play!

  Aktiv strømstyring

  Outputniveau høj effekt af Classic450 opnås ved hjælp af Class D forstærker teknologi i kombination med TC Electronic Active Power Management. APM betyder effektivt, at forstærker fungerer meget ligesom en tube forstærker når at komme tæt på maksimal præstation ved at optimere indvirkning, power, i modsætning til de hårde Fritlægning tendenser transistor forstærkere og de fleste andre klasse D.

  Bærbarhed

  Alsidigheden i Classic450 ville virkelig være fornuftigt, hvis det kom i en overstørrelse, uhåndterbare boks. Dens stilfuldt design med den glatte grab'n' gå håndtag blot redegøres portabilitet. Det angiver din kreativitet frie og skrig for dig at bringe den langs uanset hvor din bas talent tager du. Bringe dine egne lyd for uanset Vis eller studio session du involveret i eller jam ud på tour bus på hotelværelset, hjemme - og hey, det virker for prøverne også.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.