DISC Shadow dræbe Pot 250kOhms for Single Coil pickupper

kr. 174 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

DISC Shadow dræbe Pot 250kOhms for Single Coil pickupper

Detaljer

Da rockmusik begyndte at gå vilde og højt i 1960 ' erne maskingevær lydeffekten med en guitar er, et af de vigtigste kendetegn. Hvis du strum en korde, slå omfanget af én pickup ned de andre pickup og flytte din toggle hurtigt op og ned, Makulerer din lyd. Dette er den så kaldte maskingevær lydeffekt, som du kan høre i utallige rock sange. Så langt så godt- men de radikale aktioner ødelagt utallige toggle switches. Nu, skygge løst problemet irriterende: The SH 124 dræbe Pot er en entydig potentiometer med en momentan push switch til elektriske guitarer, som et øjeblik dræber lyden ved at optegne det op og ned.

Produkt Ref: 25468

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Skubber det op og ned hurtigt opretter en ekstraordinær lydeffekt, som er kendt fra den vilde Rock' n Roll dage - du kan nu oprette dine egne maskingevær lydeffekt med din guitar. Dette bevarer din skifte og er meget mere behageligt at håndtere.

Du kan installere SH 124 dræbe Pot let i enhver fælles elektrisk guitar. På grund af dens 16 mm bushing passer det endda arch-top guitarer. Puljen dræbe erstatter standard potentiometeret af din elektriske guitar. Det er op til dig, om du vælger at erstatte din volume eller tone pot.

Naturligvis ved at udskifte din standard potentiometer med SH 124 dræbe potten mister du ikke funktionen af det gamle. Du kan også styre volume eller tone med at dræbe Pot - og desuden det giver dig mulighed for nemt at oprette en forbavsende god virkning.

SH-124 garanterer 2 millioner af disse skubber som forsikrer talrige maskingevær lyde. Fra dette synspunkt er SH 124 dræbe Pot en rigtig "killer"!

Funktioner/specifikationer:

  • Holdbart, specielt designet potentiometer med momentary push-switch
  • Montering af bushing: 16 mm; M7 x 0,75 tråd
  • SH 124-250 (250kOhm) for single coil pickupper