DISC Korg SDD-3000 programmerbar Digital Delay Pedal

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
kr. 2.247 NORMAL PRIS kr. 3.262 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • 8 Delay typer
 • Gengives loyalt Preamp
 • 80 programmer kan gemmes
 • 5 graduering bølgeformer
 • True Bypass Design

DISC Korg SDD-3000 programmerbar Digital Delay Pedal

Detaljer
Korg SDD-3000 er genfødt! Rackmonteret SDD-3000 af 1982 domineret verden som en klassisk digital forsinkelse. Nu er det blevet relanceret som en bekvem pedal enhed til at bringe sin klassiske lyde til rock-guitarister på verdensplan.

Produkt Ref: 50269

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Korg SDD-3000 har et hoved forstærker med rigelig headroom, et filter kredsløbet, der ændrer feedback lyd og graduering bølgeformer, der giver mulighed for et stort udvalg af forsinkelse effekter. Ud over specifikationer, der vil tilfredsstille SDD-3000 brugere, giver det mange nye funktioner såsom otte forsinkelse typer, lang forsinkelse op til 4000 millisekunder, valgbar graduering bølgeformer, stereo input/output og MIDI. Brugerlydkortn er også blevet opdateret til dramatisk forbedret brugervenlighed.

Otte forskellige forsinkelse typer giver dig et stort udvalg af forskellige

Kernen i din lyd-shaping kan du vælge fra i alt otte forsinkelse typer. Ud over den oprindelige SDD-3000 forsinkelse er der også analog forsinkelse modellering, der giver varmen i en BBD enhed, en TAPE model, der gengiver en tape ekko, den rene moderne forsinkelse lyd, fantasy-lignende KOSMikrofon forsinkelsen, som tilføjer pitch ændring til reverb lyden, REVERSE, som spiller forsinkelsen lyd baglæns, en pitch shifter placeret før forsinkelsen og PANORERING, som styrer output stereo position. En bred række forsinkelse effekter kan produceres med denne enhed. Derudover er der en ducking funktion, der lader dig anvende forsinkelse kun når input er på et lavt niveau.

En trofast replikering af den oprindelige SDD-3000 preamp

Dens forforstærker var en af de vigtigste faktorer, der rejste SDD-3000 til status for et legendarisk effekt enhed. Tykt, forforstærker lyd, der adskiller SDD-3000 var et afgørende aspekt af dens karakter. Mange musikere anvendes selv SDD-3000 i en forbigået stat simpelthen som en forforstærker for at opnå denne effekt. Det er en selvfølge at SDD-3000 PEDAL trofast replikater denne preamp. Rigelig gevinst og headroom vedligeholdes, og input/output attenuatorer tilbydes også. Dette lader dig indstille input/output-niveauet optimalt, når du bruger denne enhed, hvilket betyder, at ud over guitar, kan du bruge det med et stort udvalg af instrumenter, herunder analoge synthesizere, keyboarder og vintage effekter, og være sikker på at SDD-3000 PEDAL potentiale vil være maksimeret til enhver lydkilde.

To omgå modes passer til dine behov

Forbigået lyden, kan du vælge enten den direkte lyd, har været dirigeres gennem forforstærker kredsløb og justeres ved gain-indstillingen til et passende niveau, eller du kan vælge en true bypass lyd hvor relæet skifter forbinde linjerne i signal direkte uden passerer signalet gennem ethvert elektronisk kredsløb overhovedet, hvilket sikrer at enheden ikke påvirker lyden på nogen måde.

Et filter kredsløbet, der ændrer feedback lyd

Et low-cut/high-cut filter kan anvendes til hver forsinkelse gentage, at lade en række effekter fra en naturlig opblødning til en hårdere vægt. Ved hjælp af inverter til at tilbageføre fasen af de forsinkelse lyd, kan du også få flanger effekter.

Fem typer af graduering bølgeformer at modulere forsinkelsestiden

Et af kendetegnene ved SDD-3000 var sin graduering kapacitet for modulerende forsinkelsestiden. Denne funktion udvider dramatisk af forsinkelse lyde, så du får endnu mere udtryksfulde power. SDD-3000 PEDAL giver dig et valg af fem nye waveforms, tillader dig at generere komplekse lyde som chorus, vibrato, fordobling, wow/flutter, og Doppler effekter, giver denne enhed en række muligheder, der rækker ud over grænserne for eksisterende forsinke effekt enheder.

Sync mode lader dig angive forsinkelsestiden som en nodeværdi

Ud over at bruge funktionen Tryk til at indstille tidsforsinkelsen intuitivt, kan du bruge Sync mode til at angive indstillingen for en nodeværdi. Du kan vælge mellem 11 nodeværdier spænder fra hele noter til 32nd noter, hvilket gør det nemt at oprette disse signatur lyde af verdensklasse rockbands kendt for deres forsinkelse lyde, såsom en rytmisk "stiplede ottendedelsnode" forsinkelse.

LCR funktion lader dig få multi-Tap forsinkelse virkninger ved et enkelt tryk

Funktionen LCR leverer højre, midten, venstre, og feedback, der kan indstilles uafhængigt, at lade dig få multi-Tap forsinkelse effekter straks.

Ialt 80 programmer (40 banker x 2 kanaler) kan gemmes

Ialt 80 forskellige forsinkelse lyde, som du har oprettet på SDD-3000 PEDAL kan gemmes som programmer. Det kommer fra fabrikken med 40 Stage-Ready programmer allerede har til huse i den interne hukommelse, lige fra standard forsinkelser til flere unikke typer samt sang presets, at genskabe de forsinkelse lyde brugt i berømte sange.

Bruge en valgfri foot controller til at forbedre din præstation

Ved hjælp af en valgfri foot controller, kan du styre parametrene med din fod. Du vil være i stand til at styre flere parametre samtidigt, således at selv komplekse forsinkelse effekter kan opnås nemt.

Funktioner

 • Alle funktioner af den legendariske SDD-3000 digital forsinkelse, pakket ind i en pedal enhed.
 • I alt otte forsinkelse typer, der inkluderer analog forsinkelse modellering, KOSMikrofon effekten, der genererer en fantasy-lignende lyd, omvendt, og panorering.
 • Den preamp, der defineret lyden af SDD-3000 er trofast gengivet.
 • Et filter kredsløb, der tilføjer ændre feedback lyd
 • Vælge mellem fem former for graduering bølgeformer at modulerer forsinkelsestiden. Du kan også oprette bølgeformer at interpolere mellem to typer og gøre fine justeringer til bølgeform.
 • Bruge særlige lyd-shaping teknikker såsom flanger, chorus, vibrato, fordobling og Doppler effekter.
 • En bred række forsinkelsestider er tilgængelig fra 1 millisekund til lange forsinkelser med højst 4.000 millisekunder.
 • Sync mode lader dig angive forsinkelsestiden for 11 forskellige nodeværdier spænder fra hele noter til 32nd noter.
 • Ialt 80 programmer (40 banker x 2 kanaler) kan gemmes.
 • LCR funktion lader dig oprette multi-Tap forsinkelse effekter.
 • MIDI stik er der, så du kan udløse programændringer fra en ekstern enhed eller sender programmet data som en bulk dump.
 • Problemfri bypass og program ændringer gør det muligt at bevare den efterklangsrum lyd, når du skifter
 • Pålidelig true bypass design
 • En valgfri foot controller kan bruges til at styre flere effektparametre samtidigt
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.