DISC ADA APP-1 Guitar Forforstærker Pedal

kr. 2.834 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

DISC ADA APP-1 Guitar Forforstærker Pedal

detaljer

Den nye ADA APP-1 Pedal PreampTM er designet af David Tarnowski og er en Nej-kompromis 2 kanal lav støj alle analoge Preamp, og det første produkt til at bruge hans nye patentanmeldte "D-VRIDE" Core-teknologi til at opnå større dynamics, streng følsomhed og en bredere række guitar toner.

Produkt Ref: 27436

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Du kan gå fra krystalklart ren til over-the-top grind uden at røre en enkelt drejeknap på din guitar, pedaler eller forstærker. Det har mere blomstre end den mest rappe klasse-A rør combo forstærker og kan ring-out single-coil harmoniske til skræmmende niveauer alle gjort med underfundighed af hvor hårdt du trykker strengeneDu kan også ringe-i flere "squeeze" end en Klassisk germanium diode forvrængning boks.

APP-1 tilbyder tre enheder i én: en ren til high-gain 2-kanals preamp, en dobbelt BUFFER for dine effekter og en afsluttende signal BOOST for solo eller overstyret din forstærkerForforstærker er designet til at tjene som et input buffer for alle dine effekter og din tuner, så stik din guitar effekter i det førsteDens høj impedans input vil ikke farve eller indlæse ned din pickup? s signal.

Som en sand guitar preamp, har vi tilføjet effekter sende og effekter tilbage stik på bagpanelet? ligesom en rørforstærkertop eller combo ampDin effekter kæde? s signal kan justeres for at kompensere for eventuelle skævheder eller -tab, og derefter sendt til vores BOOST kredsløb, der kan tilføje op til 20dB mere få med BOOST-knappenUdgangsstikket APP-1 giver en solid lav impedans kørsel med høj signalintegritet tilslutning til din power forstærker (eller indgangskanal af dit hoved eller combo)To tone stakke og give udtryk pre-EQ filtre er passive, ikke aktiv, så de naturligt forme din guitar signal uden overdreven faseskift eller impuls ringen.

Tone stak i A / DA Pedal Forforstærker har den nøjagtige respons som en Fender 1960s tone stak og guitarister, der er vant til den Fender taper vil være straks bekendt med hvordan man får den tone de ønsker fra APP-1Den give udtryk er en pre EQ switch, der vælger det frekvensområde, der er fodret forvrængning generation kredsløb fra guitarenDet kan dramatisk ændre føler, angreb, trykken og tæthed af enkelte noder eller akkorder eller vægt af harmoniske ud over at vælge en mere britisk eller amerikansk tone og svarEnheden har en TRUE BYPASS switch, så det kan være helt taget ud af din signalvej eller brugt som en BOOST kun driverHvis du kun vil bruge det som en effects loop Dual Buffer og BOOST, derefter vælge BUFFER & BOOST kun holdningen på den øverste midterste switch.

ADA Pedal Forforstærker er lavet i Californien og er den første nye produkt til guitarister fra David Tarnowski i over 15 årHan er kendt for sin MP-1 MIDI Preamp, MC-1 MIDI Controller, mikrofonoptaget kabinet Emulator, Flanger og mange flere kreationerSom med mange af hans fortid produkter, kunne den nye APP-1 for evigt ændre måde guitarister spiller og bruge deres udstyr, især overdrive og forvrængningMed verdensomspændende patenter ventende, det? s et nyt værktøj og en ny æra for guitaristerEfter alle, David ville ikke? t være tilbage hvis han reme? t have noget stort at tilbyde.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.