Carl Martin Single Channel PlexiTone Guitar effekter Pedal - boksen åbnet

kr. 981 NORMAL PRIS kr. 1.042 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Høj gevinst Overdrive Pedal
  • Niveau, Tone & Drive kontrol
  • Bypass Switch med Active buffer Output
  • Designet i samarbejde med Pete Thorn

Carl Martin Single Channel PlexiTone Guitar effekter Pedal - boksen åbnet

detaljer

Den enkelte kanal Carl Martin PlexiTone overdrive pedal kan prale af næsten det nøjagtige samme gevinst struktur som High Gain-indstillingen på den oprindelige autofokuseringsfunktion PlexiTone. Designet i samarbejde med Pete Thorn, er det blevet ændret en smule for en strammere nederst og lidt blødere høje frekvenserDC-DC konverter kredsløb betyder pedalen kan være drevet af en reguleret 9V-strømforsyning, men vil stadig operere på samme 12V niveau som den oprindelige AC drevet PlexiTone.

Bemærk, at feltet er blevet åbnet som en del af vores kvalitet control inspektioner og som sådan alle sæler er blevet brudt. Selve emnet er helt nyt og har aldrig været brugt.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 79707

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

De enkelt kanal PlexiTone har tre control drejeknapper: niveau, Drive og ToneLevel-knappen justerer det overordnede niveau af pedalen, så du kan matche eller overstige bypass signal for rytme eller solo arbejdeKørsel drejeknap justerer mængden af overdrive, fra lys stykket til fulde, fedt overdrive med masser af sustain, så du får toner, der skære lige igennem mixet i live og optagelse sessionerTone drejeknap er en høj cut filter, så du kan bortfiltrere de høje frekvenser og finjustere din tone, uanset hvilken guitar/pickup, du bruger.

Den pedal Bypass knap, som tænder og slukker virkningen, er active buffer output at sikre, at du ikke mister noget signal i lange kabler på tværs af scenen.

Funktioner og specifikationer:

  • Input: 1 M Ohm
  • Output: 200 Ohm
  • S/N-forhold: 54 dB
  • Power Supply: 9V DC (reguleret), 100mA minimum, 2,1 mm Hun plug, Center negativ (-)

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.