Gibson guitarer

Gear4music.com

Innovatøren bag rock'n roll. Gibson har lavet instrumenter i 100 år. Det ved du, når du holder et af instrumenterne. Drag nytte af vores titel som en Gibson guitarforhandler og gennemse et stort udvalg af produkter og tilbehør. Alt, hvad du køber leveres også med en Gear4music 30-dages tilbagebetalingsgaranti og to års garanti. Se al information

Gibsons bedst sælgende produkter

Første 25 produkter vises

Om Gibson

Gibsons grundlægger Orville Gibson fremstillede mundharmonikaer i Michigan i de sene 1890'ere. Han opfandt først archtop guitarerne ved hjælp af den samme type af buet top der findes på en violin. I 1930'erne var Gibson i gang med at lave fladtoppe akustiske guitarer, såvel som de første kommercielle tilgængelige hollowbody elektriske guitarer.

Senere i de tidlige 1950'ere indførte Gibson sin første og mest populære guitar til dato, Les Paul'en, da den elektriske  guitar var stigende i popularitet. Siden da er Les Paul blevet en af de mest genkendelige og populære guitarer, brugt af Jimmy Page, Keith Richards, Jeff Beck, Pete Townsend, Slash og mange flere ikonisk guitarister.

Gibson har også udgivet andre populære modeller, som SG, ES-335, Explorer, Flying V og mange andre guitarer, som alle anvendes i alle genrer af musik fra rock til pop, reggae til blues. Da vi er en af de kun 50 licenserede UK Gibson forhandlere, kan vi tilbyde et fantastisk udvalg af Gibson elektriske guitarer, akustiske guitarer, basguitarer samt tilbehør, alle til de laveste online priser.