Gibson guitarer

Gear4music.com

Innovatorerne bag rock 'n roll, Gibson har lavet instrumenter i 100 år. Du ved det er en Gibson når du holder den. Du kan drage fordel af vores ekspertise som en erfaren licenseret Gibson guitar forhandler og gennemse et enormt udvalg af produkter og tilbehør. Se al information

Gibsons bedst sælgende produkter

Første 21 produkter vises

Om Gibson

Gibsons grundlægger Orville Gibson fremstillede mundharmonikaer i Michigan i de sene 1890'ere. Han opfandt først archtop guitarerne ved hjælp af den samme type af buet top der findes på en violin. I 1930'erne var Gibson i gang med at lave fladtoppe akustiske guitarer, såvel som de første kommercielle tilgængelige hollowbody elektriske guitarer.

Senere i de tidlige 1950'ere indførte Gibson sin første og mest populære guitar til dato, Les Paul'en, da den elektriske  guitar var stigende i popularitet. Siden da er Les Paul blevet en af de mest genkendelige og populære guitarer, brugt af Jimmy Page, Keith Richards, Jeff Beck, Pete Townsend, Slash og mange flere ikonisk guitarister.

Gibson har også udgivet andre populære modeller, som SG, ES-335, Explorer, Flying V og mange andre guitarer, som alle anvendes i alle genrer af musik fra rock til pop, reggae til blues. Da vi er en af de kun 50 licenserede UK Gibson forhandlere, kan vi tilbyde et fantastisk udvalg af Gibson elektriske guitarer, akustiske guitarer, basguitarer samt tilbehør, alle til de laveste online priser.