Gear4music Digitale Klaverer

Gear4music.com

Gear4music Digitale Klaverer byder på imponerende design, lyd og byggekvalitet til gode priser. Udvalget dækker mange stilarter og funktioner, så der er en model til ethvert formål - fra små klaverer til begyndere til luksus flygler. Se al information

Mest populære Gear4music klaverer

Første 21 produkter vises

Gode råd før du køber et digitalt klaver

Et digitalt klaver er et elektrisk musikinstrument, som primært er designet som et alternativ til dets traditionelle, akustiske modpart. I modsætning til et akustisk klaver har det hverken en resonansbund, strenge eller hammere. I stedet har det elektroniske lydchips og højttalere, som gengiver lyden og følelsen af at spille på et traditionelt klaver.

Fordi et digitalt klaver er afhængigt af sampling, kan det producere en række andre instrumentlyde. For eksempel kan musikere vælge fra instrumenter såsom fløjter, cembaloer, strengeinstrumenter og slagtøj, så det er meget fleksibelt.

Andre ting man skal overveje, når man køber et digitalt klaver

Der er også en række tilbehør, som man kan købe, der forbedrer et digitalt klaver, såsom hovedtelefoner. Musikere kan vælge fra en række enheder, herunder Roland RH-300 hovedtelefoner, der kommer med en 3.4m lige ledning og Audio Technica ATH-M40FS hovedtelefoner, der kommer med en ledning af samme længde.

Hvis du ikke allerede har én, kan en klaverskammel være nyttig. Gear4music laver en luksus klaverskammel i den traditionelle stil, som passer perfekt til et digitalt klaver.