Yamaha Keyboard-Synths

Gear4music.com

Yamaha har 45 års erfaring med at skabe keyboard-synthesizers. Den første synths som blev udviklet var DX7 i 1993 og i dag fortsætter Yamaha med at skabe nogle af de bedste synths, herunder den nye Yamaha MONTAGE Series og de bærbare reface CS og reface DX mini-synths.

Den nyeste Yamaha MODX series er nu også til gængelig. Udforsk et stort udvalg af lyde, herunder akustiske instrumenter, synth-lyde og slagtøj, FX og betjening som kan tilpasses. Brug de nye MODX-synths til at spille og kontrollere alle de lyde du skulle ønske. Disse synth har alt. 

Hos Gear4music kan du også finde et stort udvalg af Yamaha keyboard-arbejdsstationer, som giver dig kontrol over alle stemmer, stile og effekter under live-optrædener. Yamahas arbejdsstationer er ligeledes udstyret med mange kontrollere, som er perfekte til at integrere med dit studio-setup, så du kan skabe de største mesterværker. Se al information

Yamaha Synths & Modules

Første 38 produkter vises

Yamaha Synth Tasker og Etuier

Første 4 produkter vises

Lær om Yamaha Synths

MOTIF og TYROS serien er blevet flagskib synthesizer arbejdsstationer - brugt af kunstner og studiemusikere hele verden, de er ekstremt populære her på Gear4music.com.

Yamaha fortsat også skubbe innovation med produkter såsom TENORI-ON – en håndholdt instrument, der består af et 16 x 16 gitter af LED baggrundsbelyste knapper, der udfører forskellige musikalske funktioner, fra trin-sekvensering til tone input.