Akustiske Guitarer

Akustiske Guitarer - Find den eneste ene. Find en begynderguitar eller din sangskrivningspartner for livet. Det er her du kan få akustiske og klassiske guitarer fra de største navne (herunder Martin, Taylor, og Fender) sammen med det tilbehør, du har brug for. Hvis det er en elektro-akustisk, du leder efter, sælger vi også et bemærkelsesværdigt udvalg af akustiske guitarforstærkere og pedaler.

Se al information

Mest Populære Akustiske Guitarer

 

Akustiske Guitarer - Værd at Overveje

Hvad er en akustisk Guitar?

En akustisk guitar er et strengeinstrument, der spilles ved at slå strengene an enten med fingrene eller med et plekter. Vibrationerne i strengene på den akustiske guitar skaber lyden, som derefter gøres højere akustisk inde i guitarens hule krop eller klanghul.

Kropsform og træsort påvirker hvordan akustiske guitarer lyder. En af de mest almindelige former er 'dreadnought', som giver en fyldig lyd med fantastisk lydstyrke.

Hvilket Akustisk Guitar er bedst for Begyndere?

Den bedste akustiske guitar er den, der giver ejeren lyst til at gribe fat i den og spille.

Udover det, er brugervenligheden en vigtig overvejelse. De to største medvirkende faktorer til brugervenlighed er kroppens form og størrelse; en fuld-størrelse Jumbo kan for eksempel være vanskeligt for et barn at spille. Derefte skal man overveje guitarens virkning. "Virkningen" betyder ofte hvor langt strengene er fra gribebrættet. En høj virkning har tendens til at være sværere at spille mens en lavere virking er lettere at spille.

Det er altid vigtigt at sørge for, at du kan lide guitarens lyd. Når man tænker på lyden og derefter de praktiske elementer, vil du kunne tage en god beslutning om den akustiske guitar, du kigger på, er den rigtige for dig.

Hvad er de forskellige typer af Akustisk Guitar?

Der er (og vi sælger) en kæmpe vifte af akustiske guitarer. Den største forskel mellem diverse akustiske guitarer er strengtype, venstre- og højrehånds, akustisk og elektro-akustisk. En elektro-akustisk er dybest set en akustisk guitar med en pick-up i. Dette betyder, at det kan sættes til en akustisk guitarforstærker for at få forstærket lyden til meget højere lydstyrker, hvilket er ideelt, hvis du optræder live.

Det er sandsynligt, at når du forestiller dig en akustisk guitar, tænker du på en stål-strenget guitar. Disse kan spilles med fingrene eller med et plekter. De har meget projektion og lydstyrke. Strengene er lavet af stål, så vær forberedt på at fingrene vil blive lidt medtagede i begyndelsen!

Nylonstrengs-guitarer bliver almindeligvis omtalt som Klassiske Guitarer eller Spanske Guitarer. De spilles normalt med fingrene og det er især lettere at sætte fingrene på båndende under spil, da strengene er blødere og mindre udspændt. De har også tendens til at have et fladere og bredere gribebræt end stålstrengs-guitarer.