Akustiske guitarer

Akustiske guitarer fra førende mærker såsom Taylor, Martin og Gibson. Fra traditionelle akustiske guitarer til sceneklare semi-akustike guitarer - du vil finde din perfekte guitar hos Gear4music.

Se al information

Mest populære akustiske guitarer


Akustiske guitarer - ting at overveje


Hvad er en akustisk Guitar?

En akustisk guitar er en strengeinstrumenter musikinstrument, der spilles af plukning strings med fingrene eller et plekter. Vibrationer i strengene på den akustiske guitar skaber lyd, som derefter gøres højere akustisk inde guitaren hollow body eller lydboks.

Kropsform og træsort påvirker hvordan akustiske guitarer lyd. En af de mest almindelige former er 'dreadnought', som giver en fyldig lyd med stor volumen.


Hvilket Akustisk Guitar er bedst for begyndere?

Den bedste akustiske guitar er den, der vil gøre ejeren ønsker at samle den op og spille det.

Ud over at, er brugervenligheden en vigtig overvejelse. De to største medvirkende faktorer til brugervenlighed er formen og størrelsen af kroppen; en full-size Jumbo kan være vanskeligt for et barn at spille f.eks. Derfra, overveje virkningen af guitaren. "Handlingen" er hvor langt strengene er fra gribebrættet. En høj aktion har tendens til at være sværere at spille og lave handling lettere at spille.

Det er altid vigtigt at sørge for, du gerne lyd guitar gør. Når man tænker på lyden og derefter de praktiske elementer, vil du kunne gøre en god beslutning, hvis den akustiske guitar du kigger på er rigtige for dig.


Hvad er de forskellige typer af Akustisk Guitar?

Der er (og vi sælger) en massiv vifte af akustiske guitarer. De store forskelle i akustiske guitarer er strengtype, venstre- og højrehåndede, akustisk og elektro-akustisk. En elektro-akustisk er dybest set en akustisk guitar med en pick-up i det. Dette betyder, at det kan blive hooked til en akustisk guitarforstærker skal have lyden forstærker til meget større mængder, som er ideel, hvis du udfører live.

Det er sandsynligt, når du forestille dig en akustisk guitar, tænker du på en stål strenget guitar. Disse kan spilles fingerstyle eller med et plekter, de har en stor projektion og volumen. Strengene er lavet af stål, så i de tidlige dage være forberedt på en smule af slid og ælde på fingrene!

Nylon snor guitarer er almindeligvis omtales som klassiske guitarer eller spanske guitarer. De er normalt spilles fingerstyle og er især lettere at ærgre sig som strengene er blødere og under mindre spænding. De har også tendens til at have en fladere og bredere gribebræt end stål streng guitarer.