Akustiske guitarer

Akustiske guitarer fra førende mærker såsom Taylor, Martin og Gibson. Fra traditionelle akustiske guitarer til sceneklare semi-akustike guitarer - du vil finde din perfekte guitar hos Gear4music.

Se al information

Mest populære akustiske guitarer

Lær mere om akustiske guitarer

En akustisk guitar er et strenginstrument, der spilles ved at plukke strengene med fingre eller med et plekter. Vibrationer fra strengene på den akustiske guitar laver lyden, som derefter gøres højere inde i guitarens hulrum eller resonanskammer. Yderligere forstærkning er undertiden nødvendig ved forestillinger med en akustisk guitar og dette opnås sædvanligvis ved at spille instrumentet ind i en mikrofon, selvom nogle akustiske guitarer har pickupper, der kan tilsluttes til en akustisk guitarforstærker på en lignende måde, som elektriske guitarer.

Hvad er forskellene mellem typer af akustiske guitarer?

Der findes flere forskellige typer akustisk guitar, der passer til forskellige stilarter af musik. Den Klassiske guitar - sommetider omtalt som koncert- eller spansk guitar - inkluderer typisk seks nylon strenge og bruges normalt til at spille Klassisk musik. De er ofte plukkede i modsætning til slået og har en flad gribebræt-profil. De producerer en mere blød lyd end akustiske guitarer med stål strenge, som er både højere og klarere i lyden.