Behringer Studio Monitors

Til Salg
Gear4Music.com

Behringer Studio monitors holder ved firmaets forpligtelse til at levere den bedstevkvalitet i musik og lyd redskaber til overkommelige priser. View All Information

Behringer aktive monitors

Første 19 produkter viser

Behringer passiv monitors

Første 1 produkter viser

Lær mere om Behringer

Behringer blev grundlagt af Uli Behringer i 1989, Willich, Tyskland. De producerer nu højt respekterede studio monitors, som har udviklet Behringer fra en» handelsbolag køkken virksomhed» til et af de mest forskelligartede og genkendelige pro audio mærker i verden.

Behringer har altid haft til formål at udvikle det nyeste lyd udstyr til overkommelige priser. Behringers vifte af truth studio monitors er meget roste af selv af de mest kritiske ører på planeten og tilbyder reelle monitors, ideelt til små mixing miljøer.

Fra guitar forstærkere til signal processorer Behringer har et stort udvalg af produkter og hos Gear4Music.com.com har vi et stort udvalg i Behringer og tilbyder dem til de laveste priser online.

Behringer nyheder

Behringer brug for din hjælp til at designe deres nyeste produkt

Åbne et offentligt forum på Facebook, Behringer søger for at gøre produktets drøm, catering til deres kunders behov.... Mere »

Behringer har endelig annonceret deres Polysynth navn

Efter deres 5th teaser Behringer afsløre flere detaljer om de længe ventede Polysnth... Mere »

Behringer afsløre deres Analog Synth!

Rygterne havde dukket op igen i 2014 og nu de er kommet ud i livet!... Mere »