Akustisk pedaler & effekter

Det, at tilføje Akustisk effektpedaler til en perfommer´s setup, kan stærkt udvide en akustisk guitars lyd.

View All Information

Akustisk effekter bedste sælgere

Om Akustisk Guitar Effects

Reverb, såsom Fishman AFX, og forsinkelser, ligesom Boss DD-7 kan typisk anvendes på akustiske guitarer til at føje et element af plads til Øresund.

Looper pedaler er ofte stillede af solo akustisk guitaristerne så de kan lag forskellige elementer i en sang – Katie Tunstall er berømt for ved hjælp af Akai Headrush looper live.

Mærker såsom TC elektroniske specialiserer sig i at gøre pedaler til akustisk kunstnere og vokalister, med deres G-Natur Processor indeholdende alle de effekter, en guitarist kunne har brug for.

Akustisk Guitar nyheder

BOSS lancerer splinterny Katana-Mini Guitar forstærker

Den seneste add-on til den hæderkronede vifte Katana forstærkere Katana-Mini guitar forstærker bringer klassiske BOSS tone i en bærbar og let design... Mere »

BOSS lancerer MD-500 graduering effekter Pedal

Dagens anden pedal udgivelse fra CHEFEN for Roland's fremtid redesignet kampagne, MD-500 er den seneste omfattende arbejdshest for den moderne musiker.... Mere »

BOSS lancere den banebrydende RV-500 Reverb Pedal

Den mest avancerede reverb pedal til at komme fra BOSS til dato, RV-500 pedal løfter et væld af tone forme muligheder og professionel kvalitet alsidighed... Mere »