Akustisk pedaler & effekter

Det, at tilføje Akustisk effektpedaler til en perfommer´s setup, kan stærkt udvide en akustisk guitars lyd.

View All Information

Akustisk effekter bedste sælgere

Første 15 produkter viser

Om Akustisk Guitar Effects

Reverb, såsom Fishman AFX, og forsinkelser, ligesom Boss DD-7 kan typisk anvendes på akustiske guitarer til at føje et element af plads til Øresund.

Looper pedaler er ofte stillede af solo akustisk guitaristerne så de kan lag forskellige elementer i en sang – Katie Tunstall er berømt for ved hjælp af Akai Headrush looper live.

Mærker såsom TC elektroniske specialiserer sig i at gøre pedaler til akustisk kunstnere og vokalister, med deres G-Natur Processor indeholdende alle de effekter, en guitarist kunne har brug for.

Akustisk Guitar nyheder

Strymon indføre solnedgang Dual Overdrive Pedal

En overdrive pedal designet til at kopiere de mest efterspurgte efter toner i musikhistorien, Sunset Dual Overdrive giver dig mere bang for din sorteper... Mere »

Walrus Audio indføre den nye Warhorn Overdrive Pedal

Komplet med et helt nyt design, Warhorn ser mærke udforske de tonale kapaciteter af en blodudtrækning overdrive monteret med tilpasselig parameter control.... Mere »

Darkglass Electronics nu tilgængelig på Gear4music

Med et omfattende udvalg af pedaler og en forstærker, der løfter premium tone, Darkglass Electronics er svaret på alle dine bas beslægtede bønner.... Mere »