Blackstar guitarforstærkere

Gear4Music.com

Blackstar Amplification er baseret i Northampton, England. Med over 50 års erfaring som musikere, designere og fabrikanter har Blackstar holdet stor lidenskab for guitar forstærkere. Deres mål er at give guitaristerne bedst muligt værktøjer til selvudfoldelse. View All Information

Mest populære Blackstar forstaerkere

Første 21 produkter viser

Blackstar Guitar Forstærker vifte

HT-5 er designet til brug i studiet og øvelse ampere, som kan være forkrøppet. Vedtage alle stor tone fundet i HT ventil pedaler, HT-5 ampere har to kanaler og Blackstar's ISF kredsløb for finjusteringer og tone-forme. HT-5-serien er tilgængelig som en Combo, hoved, højttalerkabinet, og Mini Stack.

Den bærbar HT spillesteder er rettet mod den gigging guitarist. Denne all-ventil-serien har en forstærker der passer til hver performance type – fra lav-drevne 20 Watt HT Studio 20 Combo til 100-Watt HT fase 100.

The serien én linje er designet med alsidighed i tankerne. Fra den powerfulde 200-Watt, KT88-udstyret serien en 200 hoved til den smukt udformede 40-Watt serien en S1-45 Combo, de serie én ampere indslag indbygget DPR power reduktion systemet, der gør det muligt at reducere den samlede power ned til 10% af mærkeeffekten, uden tab af tone for den fulde ventil-oplevelse.

Artisan serien er måske Blackstarer mest smukt udformet forstærker linje. Med en vægt på sonic renhed og enkelhed, håndlavede håndværker række pumpe ud boutique toner. Den Artisan 15 Handwired Combo skydes i gang serien og tilbyder 15-watt dynamisk, klasse A tube, switchable ned til 5-watt for ultimative tone fleksibilitet.

Guitar Forstærker nyheder

Supro afslører store stjerne 2 x 12 forstærker og Titan Cab

USA forstærker company tilføje flere ampere til deres high-end sortiment... Mere »

Marshall forstærkere Start pladeselskab

Den ikoniske britiske forstærker selskab har nu dykket ned i pladeindustrien.... Mere »

Peavey afsløre 6505 Piranha forstærker hovedet

Peavey afsløre en snappier version af deres klassiske høje gevinst amp.... Mere »

Endoskopiske bringe 5150 III EL34 Forstærker hoved og Cab

Endoskopiske producere en EL34 version af den klassiske 5150 forstærker... Mere »

Summer NAMM 2016: Fender annoncere ' 57 brugerdefinerede Tweed og Bassman 800 ampere

Fender har tilføjet fem nye produkter til deres omfattende udvalg af forstærkere.... Mere »