Blackstar guitarforstærkere

Gear4Music.com

Blackstar Amplification er baseret i Northampton, England. Med over 50 års erfaring som musikere, designere og fabrikanter har Blackstar holdet stor lidenskab for guitar forstærkere. Deres mål er at give guitaristerne bedst muligt værktøjer til selvudfoldelse. View All Information

Mest populære Blackstar Forstærkere

Første 19 produkter viser

Blackstar Guitar Forstærker vifte

HT-5 er designet til brug i studiet og øvelse ampere, som kan være forkrøppet. Vedtage alle stor tone fundet i HT ventil pedaler, HT-5 ampere har to kanaler og Blackstar's ISF kredsløb for finjusteringer og tone-forme. HT-5-serien er tilgængelig som en Combo, hoved, højttalerkabinet, og Mini Stack.

Den bærbar HT spillesteder er rettet mod den gigging guitarist. Denne all-ventil-serien har en forstærker der passer til hver performance type – fra lav-drevne 20 Watt HT Studio 20 Combo til 100-Watt HT fase 100.

The serien én linje er designet med alsidighed i tankerne. Fra den powerfulde 200-Watt, KT88-udstyret serien en 200 hoved til den smukt udformede 40-Watt serien en S1-45 Combo, de serie én ampere indslag indbygget DPR power reduktion systemet, der gør det muligt at reducere den samlede power ned til 10% af mærkeeffekten, uden tab af tone for den fulde ventil-oplevelse.

Artisan serien er måske Blackstarer mest smukt udformet forstærker linje. Med en vægt på sonic renhed og enkelhed, håndlavede håndværker række pumpe ud boutique toner. Den Artisan 15 Handwired Combo skydes i gang serien og tilbyder 15-Watt dynamisk, klasse A tube, switchable ned til 5-Watt for ultimative tone fleksibilitet.

Guitar Forstærker nyheder

Fremtid omdefineres: Roland Blues Cube britiske EL84, BOSS MS-3

Nyeste fra Roland's fremtid omdefineres, Blues Cube britiske EL84 modificeret og MS-3 Multi effekter Switcher sæt guitar Fællesskabet ild i forventning... Mere »

Nye Fender Mustang første nogensinde Wi-Fi kompatible forstærker

Udnytte wireless teknologi til at hjælpe spilleren opnå problemfri afspilning, nye Mustang serien er det første skridt ind i en fager ny verden af forstærkere.... Mere »

Korn's Brian Welch giver Downlow på Orange's Rockerverb

Citere Rockerverb MKIII 50W som integreret del af bandene definitive guitarlyd, Welch forklarer i detaljer, hvor vigtig Orange ampere er til Korn's tone.... Mere »

Stone Deaf FX indføre deres nye sortiment af forstærkere

Tilgængelig for køb nu på Gear4music, Stone Deaf's helt nye serie af forstærkere give den modern player en række tonale muligheder og størrelser til at udforske!... Mere »

NAMM 2017: Line 6 Release Variax Shuriken og Spider V 240HC

Line 6's første nogensinde kunstner designet guitar, Shuriken personificerer den aggressive og tekniske spille stilarter af metal entusiaster over hele verden.... Mere »