Blackstar guitarforstærkere

Gear4Music.com

Blackstar Amplification er baseret i Northampton, England. Med over 50 års erfaring som musikere, designere og fabrikanter har Blackstar holdet stor lidenskab for guitar forstærkere. Deres mål er at give guitaristerne bedst muligt værktøjer til selvudfoldelse. View All Information

Mest populære Blackstar forstaerkere

Første 21 produkter viser

Blackstar Guitar Forstærker vifte

HT-5 er designet til brug i studiet og øvelse ampere, som kan være forkrøppet. Vedtage alle stor tone fundet i HT ventil pedaler, HT-5 ampere har to kanaler og Blackstar's ISF kredsløb for finjusteringer og tone-forme. HT-5-serien er tilgængelig som en Combo, hoved, højttalerkabinet, og Mini Stack.

Den bærbar HT spillesteder er rettet mod den gigging guitarist. Denne all-ventil-serien har en forstærker der passer til hver performance type – fra lav-drevne 20 Watt HT Studio 20 Combo til 100-Watt HT fase 100.

The serien én linje er designet med alsidighed i tankerne. Fra den powerfulde 200-Watt, KT88-udstyret serien en 200 hoved til den smukt udformede 40-Watt serien en S1-45 Combo, de serie én ampere indslag indbygget DPR power reduktion systemet, der gør det muligt at reducere den samlede power ned til 10% af mærkeeffekten, uden tab af tone for den fulde ventil-oplevelse.

Artisan serien er måske Blackstarer mest smukt udformet forstærker linje. Med en vægt på sonic renhed og enkelhed, håndlavede håndværker række pumpe ud boutique toner. Den Artisan 15 Handwired Combo skydes i gang serien og tilbyder 15-watt dynamisk, klasse A tube, switchable ned til 5-watt for ultimative tone fleksibilitet.

Guitar Forstærker nyheder

Summer NAMM 2016: Fender annoncere ' 57 brugerdefinerede Tweed og Bassman 800 ampere

Fender har tilføjet fem nye produkter til deres omfattende udvalg af forstærkere.... Mere »

Blackstar annoncere 30 GBP Cashback på ID:Core Beam forstærker

Modtage £30 cashback på dit ID:Core stråle når køber mellem 4 April og 31 maj 2016.... Mere »

Musikmesse 2016: Blackstar Limited Edition Bronco Tan pakke og Fly3 bas Mini

Tjek den nye Blackstar forstærkning udgivelser på Musikmesse 2016.... Mere »

Musikmesse 2016: VOX afsløre Pathfinder 10 Denim og Pathfinder Union Jack i sort

VOX Pathfinder 10 forstærker tiltræder biker verden med nye, denim-klædte udgave.... Mere »

Marshall Tease nye hovedtelefoner på sociale medier

Marshall er indstillet til at afsløre en ny hovedtelefon senere i denne uge.... Mere »