PA Og Live Lyd

Fra god pris PA pakker til powered mixere og mikrofoner fra de bedste navne i lyd, vores live lyd og PA udstyr sortiment har alt hvad du behøver for at blive hørt.

View All Information

Mest populære Live udstyr

Første 27 produkter viser

PA udstyr oplysninger

Hvad du skal se efter, når du køber en PA højttaler

Power er et stort fakta at overveje, før du køber en PA højttaler. Generelt, jo flere Watt en højttaler har, jo højere lyd er den i stand til at producere. Dem, der vil bruge højttalerne med et akustisk instrument eller vokal lyd, der skal kunne høres over et trommesæt, bør formentlig se på modeller med 200 Watt vedvarende effekt per side, og dem, der ikke kræver sådanne lydniveauer, kan klare sig med mindre.

Størrelse er også en vigtig faktor. En HF Kompressions Diskantenhed eller 12-tommer low-midt drivers og piezo horn er egnede højttalere til vokal eller instrumenter, der ikke har meget lav frekvens, selvom 200-300 Watt vil være nødvendigt for at hjælpe lyden med at blive hørt over et band. Til lav-frekvens instrumenter og messinginstrumenter er 15-tommer low-mid drivers og en 1-tommers HF Kompressions Diskantenhed med mindst 300 Watt output et bedre match. En sub vil være nødvendig for dem, med yderligere basfrekvens krav. Vi leverer PA systemer fra førende producenter såsom Yamaha StagePas 300 eller Fender Passport PA system. Vi også har også aktive højttalere på lager som den populære Mackie Thump serie, og passive systemer fra mærker såsom Electrovoice.

Vores sortiment inkluderer højttaler power solutions herunder Soundcraft powered mixere og poweramps fra Peavey. Med en lang række scenebelysning og effekter, kan Gear4music.com hjælpe dig med et komplet live gig for mindre end du tror.

PA udstyr nyheder

SubZero SZPA-P10X batteri drevet transportabel PA System ud nu

Tilbyder enestående tilpasningsevne og bærbarhed, SZPA-P10X batteri excellerer drevet PA i miljøer, hvor power ikke er altid en umiddelbar luksus.... Mere »

Musikmesse 2016: Roland annoncere Cube Street Ex PA Pack, tromme udløsere og V-Tromme ekspansion puder

Roland har udgivet en lang række nye produkter foran Musikmesse 2016, herunder Cube Street Ex PA Pack og FD-9 og KT-9 drum udløsere og CY - 12 C pack.... Mere »

Musikmesse 2016: JBL indføre EON en lineær Array PA System

JBL introducerer deres verdensklasse lyd i et kompakt All-in-one system med en mixer samt Bluetooth-indstillinger for lyd-streaming.... Mere »

QSC TouchMix Digital Mixer og K-serien højttalere har i World Record på Mt Everest

Robust QSC PA system features i verden-record breaking gig på Mount Everest.... Mere »

Musikmesse 2016: KORG løft låget på StageMan 80

KORG løftet låget på en ny multi-funktionelle og meget transportabel PA forstærker.... Mere »