Tromme mikrofonerne

Tromme mikrofonerne kommer i alle former og størrelser, hver med deres egen unikke egenskaber til at indfange forskellige dele af trommesæt. Dynamisk og kondensatormikrofoner er de mest almindelige typer af mikrofon, der anvendes til at fange trommer. Dynamiske mikrofoner tilbyder en god mid-range frekvensrespons og vil ofte blive anvendt pa den Snare, Toms, og Kick Tromme, og deres barske opbygge gor dem staerke nok til at overleve den lejlighedsvise miss-hit. Kondensatormikrofoner bruges ofte som rum mikrofoner eller faste udgifter til at fange den brede frekvensområde af bækkenerne og atmosfaere i de levende rum. De er generelt mere folsomme og skrobelige, og ofte kommer med en ' pad' switch til at daempe hoje lydniveauer.

View All Information

Mest populære tromme mikrofoner

Første 7 produkter viser

Om tromme mikrofoner

Mic'ing op et trommesæt kan være en af de vanskeligste opgaver kan stativ over for en teknikkeren – heldigvis, med den rigtige mikrofon, jobbet kan blive meget lettere. Traditionelt er et trommesæt mic ville op med en mic på kick, snare, hi-hat og to overhead mikrofoner til bækkener og toms. Men, som med alle mic programmer, findes der ingen regel til dette. For at nå visse lyde, kan ingeniører foretrækker at tilføje specifikke tom mikrofoner, eller yderligere plads mikrofoner at optage atmosfære. Mange producenter gøre tromme mic sæt, der består af den væsentlige mikrofoner. Shure PGDMK6 Tromme mikrofon Kit indeholder tre PG56 snare/tom mikrofoner, en PG52 kick mic og to PG81 overhead mikrofoner.

AKG D112 dynamiske mic er et studio favorit til håndtering af den højtryks af en kick tromme og er også tilgængelig på Gear4music.com

Tromme mikrofon nyheder

Musikmesse 2016: Yamaha lancere tre nye DTX elektroniske trommesæt

Vi introducerer den nye DTX720K, drum DTX760K og DTX920K electronic sæts fra Yamaha.... Mere »

Roland indføre TD-11KV Special Edition elektroniske trommesæt

Roland har tilføjet TD-11KV specialudgave elektroniske trommesæt til deres omfattende V-Trommes linje.... Mere »

NAMM 2016: Yamaha præsenterer tre nye DTX elektroniske trommesæt

På NAMM 2016 fejrer Yamaha sin DTX e-drum serie ved at indføre tre nye fantastiske modeller; DTX920k, 760k og 720 k.... Mere »