Tromme mikrofonerne

Tromme mikrofonerne kommer i alle former og størrelser, hver med deres egen unikke egenskaber til at indfange forskellige dele af trommesæt. Dynamisk og kondensatormikrofoner er de mest almindelige typer af mikrofon, der anvendes til at fange trommer. Dynamiske mikrofoner tilbyder en god mid-range frekvensrespons og vil ofte blive anvendt pa den Snare, Toms, og Kick Tromme, og deres barske opbygge gor dem staerke nok til at overleve den lejlighedsvise miss-hit. Kondensatormikrofoner bruges ofte som rum mikrofoner eller faste udgifter til at fange den brede frekvensområde af bækkenerne og atmosfaere i de levende rum. De er generelt mere folsomme og skrobelige, og ofte kommer med en ' pad' switch til at daempe hoje lydniveauer.

View All Information

Mest populære tromme mikrofoner

Første 9 produkter viser

Om tromme mikrofoner

Mic'ing op et trommesæt kan være en af de vanskeligste opgaver kan stativ over for en teknikkeren – heldigvis, med den rigtige mikrofon, jobbet kan blive meget lettere. Traditionelt er et trommesæt mic ville op med en mic på kick, snare, hi-hat og to overhead mikrofoner til bækkener og toms. Men, som med alle mic programmer, findes der ingen regel til dette. For at nå visse lyde, kan ingeniører foretrækker at tilføje specifikke tom mikrofoner, eller yderligere plads mikrofoner at optage atmosfære. Mange producenter gøre tromme mic sæt, der består af den væsentlige mikrofoner. Shure PGDMK6 Tromme mikrofon Kit indeholder tre PG56 snare/tom mikrofoner, en PG52 kick mic og to PG81 overhead mikrofoner.

AKG D112 dynamiske mic er et studio favorit til håndtering af den højtryks af en kick tromme og er også tilgængelig på Gear4music.com

Tromme mikrofon nyheder

Roland TD-1KPX V-Trommes Electronic Trommesæt nu på lager

Den Roland TD-1KPX Portable V-Trommes Electronic Trommesæt kommer som den mest rentable af området V Tromme men bestemt ikke sparer på kvaliteten... Mere »

En uge til at gå indtil Roland's 'fremtid omdefineres'

Med over 30 planlagte produktudgivelser lover 909 dage at være en banebrydende begivenhed... Mere »

Gratis 5-års garanti på Roland TD - 30K og TD-30KV V-Pro trommesæt

Roland TD - 30K og TD-30KV V-Pro drum sæts kommer nu med et gratis 5-års garanti i et tidsbegrænset tilbud (anvendelig i UK kun).... Mere »