Tanglewood guitarer

Gear4Music.com

Tanglewood akustiske guitarer har en lang historie af production af akustiske instrumenter, og er kendt for deres akustiske guitarer. Tanglewood er gentagne gange den mest populære akustisk guitar mærke i Storbritannien samt toppen af mange industri undersøgelser. View All Information

Mest populære Tanglewood guitarer

Første 19 produkter viser

Om Tanglewood guitarer

Britiske producent, Tanglewood guitarer gore akustisk, elektriske, bas og folkemusik-instrumenter. Oprindeligt grundlagt i London i 1988 de senere flyttede til Kent og ogsa have plads meget i naerheden vores kontorer i Wetherby, Yorkshire. I dag, er de en af Storbritanniens bedst saelgende akustiske guitar maerker.

Den Tanglewood guitar omrader inkluderer Discover, Evolution, arv, Java, Master Design, Nashville, Premier, Roadster og Sundance. Udforske serien ved hjælp af knapperne overst pa denne side til at finde ud af mere. Hertil en raekke Tanglewood bas guitarer, folkemusik-instrumenter og guitar packs og det er nemt at se, at uanset hvilken type af guitarist du er, Tanglewood har en guitar der passer til.

Tanglewood nyheder

Tanglewood sikrer distributør for Indien

Fabrikanten har allieret sig med Saptaswara musikalske Distribution af Chennai.... Mere »

Musikmesse 2013: Hvad er nyt fra Tanglewood?

Tanglewood har lanceret et væld af nye akustisk og Elektrisk/Akustiske guitarer på Musikmesse i år, samt tilføjer til sin vifte af akustiske forstærkere.... Mere »

Twilight trist og Django Django nomineret til skotske Album of the Year Award

Bandene har gjort de øverste ti poster for det seneste år.... Mere »