Tanglewood guitarer

Gear4Music.com

Tanglewood akustiske guitarer har en lang historie af production af akustiske instrumenter, og er kendt for deres akustiske guitarer. Tanglewood er gentagne gange den mest populære akustisk guitar mærke i Storbritannien samt toppen af mange industri undersøgelser. View All Information

Mest populære Tanglewood guitarer

Første 17 produkter viser

Om Tanglewood guitarer

Britiske producent, Tanglewood guitarer gore akustisk, elektriske, bas og folkemusik-instrumenter. Oprindeligt grundlagt i London i 1988 de senere flyttede til Kent og ogsa have plads meget i naerheden vores kontorer i Wetherby, Yorkshire. I dag, er de en af Storbritanniens bedst saelgende akustiske guitar maerker.

Den Tanglewood guitar omrader inkluderer Discover, Evolution, arv, Java, Master Design, Nashville, Premier, Roadster og Sundance. Udforske serien ved hjælp af knapperne overst pa denne side til at finde ud af mere. Hertil en række Tanglewood bas guitarer, folkemusik-instrumenter og guitar packs og det er nemt at se, at uanset hvilken type af guitarist du er, Tanglewood har en guitar der passer til.

Tanglewood nyheder

Tanglewood's Sundance præstation Pro serien på Gear4music

Melding tradition med moderne produktionsteknikker, Tanglewood's Sundance præstation Pro Series tilbyde spilleren unik tone med en særpræget personlighed.... Mere »

Musikmesse 2013: Hvad er nyt fra Tanglewood?

Tanglewood har lanceret et væld af nye akustisk og Elektrisk/Akustiske guitarer på Musikmesse i år, samt tilføjer til sin række akustiske forstærkere.... Mere »

Liverpool til at betale hyldest til Pivotal Beatles Album

I en tre-ugers fest udstyrsstykke, vil by Liverpool betale Testamente til den legendariske Beatles albummet "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band"... Mere »