Trommer & Slagtøj

Gennemse et stort udvalg af trommer og slagtøj, fra traditionelle akustisk trommesæt og elektroniske trommer, slagtøjsinstrumenter, tilbehør og tromme hardware.

View All Information

Mest populære trommesæt

Lær om trommer

Hvilke forskellige typer trommesæt er til rådighed?

Trommesæt og bækkener afgiver forskellige lyde når de rammes, afhængigt af deres størrelse. Der er to hovedkonfigurationer for den måde trommesæt er sat op på - rock og fusion. Generelt på et rock trommesæt vil stortrommen være den største tromme, med en diameter på 22 tommer og gulvtammen den næststørste tromme på 16 tommer. Rack monterede tamtrommer vil sandsynligvis være lidt forskellig i størrelse, med en tam på 12 tommer og de andre 13 tommer, mens en normal lilletromme er omkring 14 tommer.

Fusion trommesæt har generelt ikke en gulvtam, istedet har de tre rack tamtrommer, der henholdsvis er 10", 12" og 14" i diameter. Stortrommen er nogle gange også mindre end 22" med 20" som den mest normale størrelse.

Junior trommesæt er mindre for at passe til yngre spillere. Se Junior 5 stykker trommesæt - som er konstrueret til fem til ti-årige - bestående af en 16-tommer stortromme, en 12-tommers lilletromme og en 13-tommer gulvtam og rack tamtrommer, der er 10" og 11".

Hvad er fordelene ved elektroniske trommesæt?

Elektroniske trommer og bækkener kan producere så meget eller lidt støj, som du vil have dem til. Med tilføjelsen af hovedtelefoner vil ingen kunne høre dig øve. Dette gør disse sæt en fordel for folk, der bor tæt på andre, eller for fagfolk, som vil have den præcise monitoring, som hovedtelefoner kan give. Et fuldt sæt fylder meget mindre end et konventionelt sæt og kan nemt pakkes ned. Dette er perfekt for folk, der er bekymret om plads derhjemme, eller musikeren på turne. Størstedelen af elektroniske trommesæt har indbygget "play along" sange og metronomer, som er en fordel, når der skal øves.

Du har kontrollen over hvordan dit trommesæt lyder, som gør det let at spille i mange stilarter med blot ét sæt. På nogle elektroniske sæt kan du selv redigere lyd eller uploade din egen! Nogle elektroniske sæt har meget realistiske akustiske trommelyd. Dette afhænger imidlertid af dit budget, da dyrere sæt har tendens til at have mere en realistisk lyd.

Trommer & Slagtøj nyheder

Roland TD-1KPX V-Trommes Electronic Trommesæt nu på lager

Den Roland TD-1KPX Portable V-Trommes Electronic Trommesæt kommer som den mest rentable af området V Tromme men bestemt ikke sparer på kvaliteten... Mere »

En uge til at gå indtil Roland's 'fremtid omdefineres'

Med over 30 planlagte produktudgivelser lover 909 dage at være en banebrydende begivenhed... Mere »

Gear4music nu strømpe SJC Custom trommer

Gear4music er den eneste europæiske distributør af de Massachusetts baseret mærke SJC Custom trommer og nu strømpe et stort udvalg af forskellige produkter.... Mere »

Gratis 5-års garanti på Roland TD - 30K og TD-30KV V-Pro trommesæt

Roland TD - 30K og TD-30KV V-Pro drum sæts kommer nu med et gratis 5-års garanti i et tidsbegrænset tilbud (anvendelig i UK kun).... Mere »

Musikmesse 2016: Yamaha lancere tre nye DTX elektroniske trommesæt

Vi introducerer den nye DTX720K, drum DTX760K og DTX920K electronic sæts fra Yamaha.... Mere »

Roland indføre TD-11KV Special Edition elektroniske trommesæt

Roland har tilføjet TD-11KV specialudgave elektroniske trommesæt til deres omfattende V-Trommes linje.... Mere »

NAMM 2016: Alesis smedje og kommando elektroniske trommesæt

Alesis, verdens førende producent af elektroniske instrumenter og komponenter til dagens musiker, har afsløre to ny 8-piece drum sæts, Smede og kommando.... Mere »

NAMM 2016: Yamaha præsenterer tre nye DTX elektroniske trommesæt

På NAMM 2016 fejrer Yamaha sin DTX e-drum serie ved at indføre tre nye fantastiske modeller; DTX920k, 760k og 720 k.... Mere »

NAMM 2016: Alesis Strike Pro og Strike Zone elektroniske trommesæt

Alesis udsletter pre-udtænkt forestillinger af elektroniske trommer med fantastiske nye Strike sæts.... Mere »

Foo Fighters: 1.000 Fans omfatte Hit for at bringe bandet til Italien

1.000 italienske Foo Fighters fans præstation af Learn To Fly går viral og gør bandet stå op og tage varsel.... Mere »