Trommer & Slagtøj

Trommer og Slagtøj udgør et af vores største sortimenter hos Gear4music, hvoraf mange af vores trommesæt er godkendte af nogle af de største navne indenfor tromme verden - vi har Lars Ulrichs favorit akustiske trommesæt, Tama Trommer, og Zildjian bækkener, elsket af Travis Barker.

View All Information

Mest populære trommesæt

Første 21 produkter viser

Lær om trommer

Hvilke forskellige typer trommesæt er til rådighed?

Trommesæt og bækkener afgiver forskellige lyde når de rammes, afhængigt af deres størrelse. Der er to hovedkonfigurationer for den måde trommesæt er sat op på - rock og fusion. Generelt på et rock trommesæt vil stortrommen være den største tromme, med en diameter på 22 tommer og gulvtammen den næststørste tromme på 16 tommer. Rack monterede tamtrommer vil sandsynligvis være lidt forskellig i størrelse, med en tam på 12 tommer og de andre 13 tommer, mens en normal lilletromme er omkring 14 tommer.

Fusion trommesæt har generelt ikke en gulvtam, istedet har de tre rack tamtrommer, der henholdsvis er 10", 12" og 14" i diameter. Stortrommen er nogle gange også mindre end 22" med 20" som den mest normale størrelse.

Junior trommesæt er mindre for at passe til yngre spillere. Se Junior 5 stykker trommesæt - som er konstrueret til fem til ti-årige - bestående af en 16-tommer stortromme, en 12-tommers lilletromme og en 13-tommer gulvtam og rack tamtrommer, der er 10" og 11".

Hvad er fordelene ved elektroniske trommesæt?

Elektroniske trommer og bækkener kan producere så meget eller lidt støj, som du vil have dem til. Med tilføjelsen af hovedtelefoner vil ingen kunne høre dig øve. Dette gør disse sæt en fordel for folk, der bor tæt på andre, eller for fagfolk, som vil have den præcise monitoring, som hovedtelefoner kan give. Et fuldt sæt fylder meget mindre end et konventionelt sæt og kan nemt pakkes ned. Dette er perfekt for folk, der er bekymret om plads derhjemme, eller musikeren på turne. Størstedelen af elektroniske trommesæt har indbygget "play along" sange og metronomer, som er en fordel, når der skal øves.

Du har kontrollen over hvordan dit trommesæt lyder, som gør det let at spille i mange stilarter med blot ét sæt. På nogle elektroniske sæt kan du selv redigere lyd eller uploade din egen! Nogle elektroniske sæt har meget realistiske akustiske trommelyd. Dette afhænger imidlertid af dit budget, da dyrere sæt har tendens til at have mere en realistisk lyd.

Trommer & Slagtøj nyheder

Musikmesse 2016: Yamaha lancere tre nye DTX elektroniske trommesæt

Vi introducerer den nye DTX720K, drum DTX760K og DTX920K electronic sæts fra Yamaha.... Mere »

Roland indføre TD-11KV Special Edition elektroniske trommesæt

Roland har tilføjet TD-11KV specialudgave elektroniske trommesæt til deres omfattende V-Trommes linje.... Mere »

NAMM 2016: Alesis smedje og kommando elektroniske trommesæt

Alesis, verdens førende producent af elektroniske instrumenter og komponenter til dagens musiker, har afsløre to ny 8-piece drum sæts, Smede og kommando.... Mere »

NAMM 2016: Yamaha præsenterer tre nye DTX elektroniske trommesæt

På NAMM 2016 fejrer Yamaha sin DTX e-drum serie ved at indføre tre nye fantastiske modeller; DTX920k, 760k og 720 k.... Mere »

NAMM 2016: Alesis Strike Pro og Strike Zone elektroniske trommesæt

Alesis udsletter pre-udtænkt forestillinger af elektroniske trommer med fantastiske nye Strike sæts.... Mere »

Foo Fighters: 1.000 Fans omfatte Hit for at bringe bandet til Italien

1.000 italienske Foo Fighters fans præstation af Learn To Fly går viral og gør bandet stå op og tage varsel.... Mere »

WATCH - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums elektroniske trommesæt

Indarbejde den al-ny TD-25 V-Tromme modul, som giver en dynamisk og interaktiv føler, to nye Roland V-Drums sæts Erstat TD-15.... Mere »

NAMM 2015: Sabian store og grimme bækkener

Sabian har lanceret et helt nyt sæt af ride bækkener, store og grimme sortiment. Disse kraftig bækkener producere en mørk, økologisk og ufuldkommen lyd.... Mere »

Sidste Chance for pre-jul levering

Der kan være blot én dag til at gå før juleaften, men der er stadig tid til at bestille det perfekte musikalske gave.... Mere »

Sort fredag salg nu på - vores Top Picks

Denne vinter, vi er kickstarting din juleshopping med 4 fulde dage af den bedste musik tilbud omkring, det er sort fredag!... Mere »