Guitar effekt pedaler

Guitar pedaler og effekter er et vigtigt element i enhver guitarist set-up. De kan tilføje en række forskellige elementer til din guitar tone, som bruges til at skabe helt unikke lyde. Hos Gear4music har vi et stort udvalg af effektpedaler fra førende mærker som Boss, Line 6, Zoom og Digitech.

View All Information

Mest populære Guitar Effects & pedaler

Første 36 produkter viser

Om Guitar Effects

Guitar effekter har hjulpet musikere figur og håndværk deres lyd i årtier - fra finjustere deres tone, til radikalt at ændre deres hele lyd. Multi-Effects pedaler, såsom Boss GT-10, kombinere en række effekter inden for én, bærbar enhed. Disse kan bestå af forsinkelse, Kor, rumklang, Overdrive, forvrængning som såvel som mere eksperimenterende effekter såsom Ring Modulation.

Guitar Effects nyheder

Strymon indføre solnedgang Dual Overdrive Pedal

En overdrive pedal designet til at kopiere de mest efterspurgte efter toner i musikhistorien, Sunset Dual Overdrive giver dig mere bang for din sorteper... Mere »

Walrus Audio indføre den nye Warhorn Overdrive Pedal

Komplet med et helt nyt design, Warhorn ser mærke udforske de tonale kapaciteter af en blodudtrækning overdrive monteret med tilpasselig parameter control.... Mere »

Darkglass Electronics nu tilgængelig på Gear4music

Med et omfattende udvalg af pedaler og en forstærker, der løfter premium tone, Darkglass Electronics er svaret på alle dine bas beslægtede bønner.... Mere »