Guitar effekt pedaler

Guitar pedaler og effekter er et vigtigt element i enhver guitarist set-up. De kan tilføje en række forskellige elementer til din guitar tone, som bruges til at skabe helt unikke lyde. Hos Gear4music har vi et stort udvalg af effektpedaler fra førende mærker som Boss, Line 6, Zoom og Digitech.

View All Information

Mest populære Guitar Effects & pedaler

Første 36 produkter viser

Om Guitar Effects

Guitar effekter har hjulpet musikere figur og håndværk deres lyd i årtier - fra finjustere deres tone, til radikalt at ændre deres hele lyd. Multi-Effects pedaler, såsom Boss GT-10, kombinere en række effekter inden for én, bærbar enhed. Disse kan bestå af forsinkelse, Kor, rumklang, Overdrive, forvrængning som såvel som mere eksperimenterende effekter såsom Ring Modulation.

Guitar Effects nyheder

Supro lancere Tremolo Pedal, der lover en overflod af Vintage toner

Beregnet til at simulere forskellige klassiske forstærker toner, Supro's Tremolo Pedal introducerer den nye skole i den gamle skole... Mere »

Gear4music Kick Off Black Friday uge med stor rabat på DigiTech Trio Band skaberen Pedal

Med en række eksklusive tilbud og tilbud, der vises i den kommende uge, holde øjnene åbne som Gear4music giver dig mulighed for at købe toppen af de række produkter til stærkt nedsatte priser!... Mere »

Kirk Hamnett afslører kraftcenter bag lyden af det nye Metallica-Album

Den KHDK Dark Blood Pedal blæser underfundighed op af vandet og leverer fuld blæst aggression... Mere »