Guitar effekt pedaler

Guitar pedaler og effekter er et vigtigt element i enhver guitarist set-up. De kan tilføje en række forskellige elementer til din guitar tone, som bruges til at skabe helt unikke lyde. Hos Gear4music har vi et stort udvalg af effektpedaler fra førende mærker som Boss, Line 6, Zoom og DigiTech.

View All Information

Mest populære Guitar Effects & pedaler

Første 37 produkter viser

Om Guitar Effects

Guitar effekter har hjulpet musikere figur og håndværk deres lyd i årtier - fra finjustere deres tone, til radikalt at ændre deres hele lyd. Multi-Effects pedaler, såsom Boss GT-10, kombinere en række effekter inden for én, bærbar enhed. Disse kan bestå af forsinkelse, Kor, rumklang, Overdrive, forvrængning som såvel som mere eksperimenterende effekter såsom Ring Modulation.

Guitar Effects nyheder

BOSS lancerer splinterny Katana-Mini Guitar forstærker

Den seneste add-on til den hæderkronede vifte Katana forstærkere Katana-Mini guitar forstærker bringer klassiske BOSS tone i en bærbar og let design... Mere »

BOSS lancerer MD-500 graduering effekter Pedal

Dagens anden pedal udgivelse fra CHEFEN for Roland's fremtid redesignet kampagne, MD-500 er den seneste omfattende arbejdshest for den moderne musiker.... Mere »

BOSS lancere den banebrydende RV-500 Reverb Pedal

Den mest avancerede reverb pedal til at komme fra BOSS til dato, RV-500 pedal løfter et væld af tone forme muligheder og professionel kvalitet alsidighed... Mere »