Bækkener

Bækkener tilføjer karakter til et trommesæt. Valget af bækkener kan stærkt påvirke din trommelydVi har et kæmpe udvalg, fra 6 "splash til 22" ride bækkener, crash, hi-Hats og Kina bækkener. View All Information

Bækken bedste sælgere

Om bækkener

Bækkener er en uundværlig køb til trommeslagere-begynder sæts vil indeholde bækken packs, men lidenskabelige spillere kan vil opgradere. Højere ende trommesæt sælges ofte som shell pakninger, gør køb af bækkener endnu vigtigere.

Zildjian bækkener er valgt af stjerner såsom Ronnie Vannucci, og vi har et af de bedste områder tilgængelige, herunder ZXT området. Bob Bryar af MCR vælger Sabian bækkener, og vi har et stort antal på lager, herunder deres AAX serie.

Cymbals News

Gear4music nu strømpe SJC Custom trommer

Gear4music er den eneste europæiske distributør af de Massachusetts baseret mærke SJC Custom trommer og nu strømpe et stort udvalg af forskellige produkter.... Mere »

WATCH - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums elektroniske trommesæt

Indarbejde den al-ny TD-25 V-Tromme modul, som giver en dynamisk og interaktiv føler, to nye Roland V-Drums sæts Erstat TD-15.... Mere »

NAMM 2015: Sabian store og grimme bækkener

Sabian har lanceret et helt nyt sæt af ride bækkener, store og grimme sortiment. Disse kraftig bækkener producere en mørk, økologisk og ufuldkommen lyd.... Mere »