Tromme tilbehør

Trommeslagere har et stort udvalg af tilbehør tilgængeligt for at gøre deres liv lettere. Hos Gear4music.com, ved vi hvad trommeslagere har brug for, så vi leverer det mest egnede ekstraudstyr til både akustiske og elektroniske sæt.

View All Information

Mest populære Trommestikker

Første 12 produkter viser

Mest populære Trommeskind

Første 9 produkter viser

Mest populære Tromme tasker og kasser

Første 10 produkter viser

Om trommesæt tilbehør

Vores tilbehør spænder fra Trommeskind til trommestikker, tasker og kasser til privattimer dvd'er fremstillet fra førende mærker såsom Sabian, Vater, Vic Firth, Zildjian og Roland. Hver trommeslagers behøver en tromme nøgle men andre elementer for trommeslagere er stikker og finger bånd og bækken polering.

Vi har et omfattende udvalg af trommestikker i en række styrker – 5A er en populær stik at starte med da de har en balance mellem kvaliteter. Vi sælger også en række signatur trommestikker fra kunstnere herunder Joey Jordison.

Trommer & Perkussion nyheder

Gear4music nu strømpe SJC brugerdefinerede trommer

Gear4music er den eneste europæiske distributør af de Massachusetts baseret mærke SJC brugerdefinerede trommer og nu strømpe et stort udvalg af forskellige produkter.... Mere »

Gratis 5-års garanti på Roland TD - 30K og TD-30KV V-Pro trommesæt

Roland TD - 30K og TD-30KV V-Pro drum sæts kommer nu med et gratis 5-års garanti i et tidsbegrænset tilbud (anvendelig i UK kun).... Mere »

Musikmesse 2016: Yamaha lancere tre nye DTX elektroniske trommesæt

Vi introducerer den nye DTX720K, drum DTX760K og DTX920K electronic sæts fra Yamaha.... Mere »