Casio keyboards

Gear4Music.com

Casio er verdensførende i fremstillingen af musikinstrumenter baseret i Japan. Siden 1946 har Casio stræbet efter at opnå firmaets trosbekendelse "kreativitet og bidrag" gennem indførelsen af innovative og fantasifulde produkter. View All Information

Casio keyboard

Første 17 produkter viser

Casio Keyboard pakker

Første 9 produkter viser

Om Casio keyboards

Deres forskelligartet række keyboards passer til alle behov, om det er at starte i musik, eller arbejde på professionelle optagelser og med touring kunstnere. Casios populære CTK keyboards levere en enorm række egenskaber og funktioner. Hos Gear4music.com sælger vi den berømte Casio LK-220 tangent belysning keyboard der lyser tangenterne op til at fremme læring og er ideelt for begyndere i klaverspil.

Vi har en stærk relation med Casio, og kan levere de bedste Casio produkter på det mest konkurrencedygtige priser online i Storbritannien.

Casio keyboard nyheder

Casioer GP-500 Celviano Grand Hybrid Digitalklaver belønnet med titel af "mest Innovative og pålidelige klaver produkt for 2016"

Sprængfyldt med en række fantastiske funktioner, Celviano Grand Hybrid tilbyder spilleren uovertruffen præstation og hidtil uset tone... Mere »

Gear4music nu strømpe Casio Celviano GP-300 Hybrid Flygeler

En luksuriøs digitalklaveret designet til trofast genskabe lyden af en grand akustisk klaver, den Casio Celviano GP-300 er det perfekte værktøj for udtryk for den kræsne pianist... Mere »

Casio Join styrker med kviksølv Award Nomineret Musican Laura Mvula For musiklærer of the Year Awards 2017

Classic FM hæderkronede musik lærer Awards er indstillet til den største nogensinde, fremvisning fremragende uddannelsesmæssige præstationer af musiklærere fra hele Storbritannien... Mere »