Casio keyboards

Gear4Music.com

Casio er verdensførende i fremstillingen af musikinstrumenter baseret i Japan. Siden 1946 har Casio stræbet efter at opnå firmaets trosbekendelse "kreativitet og bidrag" gennem indførelsen af innovative og fantasifulde produkter. View All Information

Casio keyboard

Første 23 produkter viser

Casio Keyboard pakker

Første 11 produkter viser

Om Casio keyboards

Deres forskelligartet række keyboards passer til alle behov, om det er at starte i musik, eller arbejde på professionelle optagelser og med touring kunstnere. Casios populære CTK keyboards levere en enorm række egenskaber og funktioner. Hos Gear4music.com sælger vi den berømte Casio LK-220 tangent belysning keyboard der lyser tangenterne op til at fremme læring og er ideelt for begyndere i klaverspil.

Vi har en stærk relation med Casio, og kan levere de bedste Casio produkter på det mest konkurrencedygtige priser online i Storbritannien.

Casio keyboard nyheder

NAMM 2017: Casio lancere Privia PX-160 og Celviano AP-460 i hvid

Rådighed for orden på Gear4music nu, både de beundrede PX-160 og AP-460 giver en række luksuriøse tonale muligheder for den kræsne musiker.... Mere »

Casioer GP-500 Celviano Grand Hybrid Digitalklaver belønnet med titel af "mest Innovative og pålidelige klaver produkt for 2016"

Sprængfyldt med en række fantastiske funktioner, Celviano Grand Hybrid tilbyder spilleren uovertruffen præstation og hidtil uset tone... Mere »

Gear4music nu strømpe Casio Celviano GP-300 Hybrid Flygeler

En luksuriøs digitalklaveret designet til trofast genskabe lyden af en grand akustisk klaver, den Casio Celviano GP-300 er det perfekte værktøj for udtryk for den kræsne pianist... Mere »