Casio keyboards

Gear4Music.com

Casio er verdensførende i fremstillingen af musikinstrumenter baseret i Japan. Siden 1946 har Casio stræbet efter at opnå firmaets trosbekendelse "kreativitet og bidrag" gennem indførelsen af innovative og fantasifulde produkter. View All Information

Casio keyboard

Første 16 produkter viser

Casio Keyboard pakker

Første 9 produkter viser

Om Casio keyboards

Deres forskelligartet række keyboards passer til alle behov, om det er at starte i musik, eller arbejde på professionelle optagelser og med touring kunstnere. Casios populære CTK keyboards levere en enorm række egenskaber og funktioner. Hos Gear4music.com sælger vi den berømte Casio LK-220 tangent belysning keyboard der lyser tangenterne op til at fremme læring og er ideelt for begyndere i klaverspil.

Vi har en stærk relation med Casio, og kan levere de bedste Casio produkter på det mest konkurrencedygtige priser online i Storbritannien.

Casio keyboard nyheder

Casio Join styrker med kviksølv Award Nomineret Musican Laura Mvula For musiklærer of the Year Awards 2017

Classic FM hæderkronede musik lærer Awards er indstillet til den største nogensinde, fremvisning fremragende uddannelsesmæssige præstationer af musiklærere fra hele Storbritannien... Mere »

Musikmesse 2016: Casio GP-400 Hybrid Flygel lanceret

Casio replikere flygel spiller erfaring i den nye GP-400 Grand Hybrid Digital Klaver.... Mere »

NAMM 2015: Casio XW-PD1 Groovebox og XW-DJ1 DJ Controller forventes

Nye rygter for NAMM som Casio forventes at lancere opfølgninger til XW-P1 synth med XW-PD1 groovebox og XW-DJ1 DJ Controller.... Mere »