Ibanez guitarer

Gear4Music.com

Ibanez elektriske guitarer er en klassiker blandt rock og metal fans. Som en af de største Ibanez forhandlere i Storbritannien lagerfører vi hundredvis af Ibanez guitarer, herunder de populære GRG170DX, RG350DX, GRGR121EX og Prestige RG1570. View All Information

Mest populære Ibanez elektriske guitarer

Første 15 produkter viser

Om Ibanez elektriske guitarer

Selvom Ibanez har lavet musikinstrumenter siden 1908, var det ikke indtil de sene 80ere, at de begyndte at danne en identitet for dem selv, da kunstnere såsom Steve Vai og Frank Zappa begyndte at bruge deres instrumenter.

Udtrykket 'Superstrat' er ofte forbundet med Ibanez og beskriver en Strat-stil guitar, som er modificeret til hurtig afspilning stile. Især er knyttet til Heavy Metal og 'shredding' guitarister, disse guitar har en slank profil hals, øget antal frets og skarpere Horn.

Ibanez Guitar nyheder

NAMM 2016: Ibanez annoncere nye surrealistisk blå brast RG, signatur periferien Guitar og Mini Guitar pedaler

Ibanez guitarer har løftet låget på den nye RGDIX7MPB-SBB - surrealistisk blå brast, Jake Bowen signatur JBM20 (periferien) sammen med den Ibanez analoge Delay Mini, Mini-kor og Super Metal Mini.... Mere »

NAMM 2015: Ibanez 2015 elektriske guitarer

Ibanez har annonceret deres nye sortiment af elektriske guitarer til 2015. Her er vores pick af bedste.... Mere »

Ibanez Team op med Korg Kaoss Pad RG guitarer og SR basser

Ibanez har lavet RGKP6 Guitar og SRKP4 bas med et særligt rum til en Korg mini kaoss pad 2S, så du kan eksperimentere med din musikalske identitet.... Mere »