Behringer B2030A Truth Active Studio Monitor, Single

kr. 1.208 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 3 Juli 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 3 Juli 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: kr. 60
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Perfekt Til Hjemme Studios og Multimedieprogrammer
 • XLR og 1/4" TRS-Indgang
 • Bi-Forstærket Design med 75W RMS Udgangseffekt
 • Frequency og Rum Kompensation Kontrol
 • 6.75" Long-Throw Woofer og 0,75" Diskant

Behringer B2030A Truth Active Studio Monitor, Single

detaljer

Behringer B2030A Truth Active Studio Monitor har et bi-forstærket design med en 6,75" long-throw woofer og en 0,75" ferrofluid-kølet diskant. Bagpanelet giver lav frekvens, høj frekvens og rum kompensations justeringer, der gør det muligt at skræddersy B2030A præstationen så den passer til ethvert akustiske miljø. Levere præcise lydgengivelse med præcis bas og krystalklar diskant. B2030A er perfekt til studio mixing, mastering og afspilning.

Produkt Ref: 24397

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Bygget på en arv

TRUTH B2030A har alle de fantastiske funktioner af en standard-størrelse active sandheden monitor pakket ind i en endnu mere kompakt kabinet! På grund af deres høje opløsning præstation, B2030A active 2-vejs reference studio monitorer er perfekt til nearfield monitor ansøgninger: fra små blande miljøer til multi-kanal surround opsætninger.

Ikke narre lade størrelse dig

Trods sin lille størrelse, sandheden B2030A kan opnå en peak outputniveau over 113 dB SPL. Drevet af indbyggede 80 - og 35-Watt forstærkere kombineret med en høj-præcisions active crossover, disse monitore giver ultra-lineære frekvensgang fra 50 Hz til 21 kHz.

Rock-Solid bas

Reol-stil hjem stereohøjttalere kan virkelig narre dig, når det kommer til bas output, primært fordi de ikke er designet til kritiske lytter applikationer. Derfor optagelse ingeniører og producenter Lyt til projekter gennem studio reference monitore eller studie-grade hovedtelefoner. Den B2030A long-throw 6,75" polypropylen-membranen basenhed leverer jævn og dyb bas hele vejen ned til 50 Hz. bas indhold, der ikke er overdrevet, som det kan være i hjem højttalersystemer. Rock-solid bas, der er en ærlig repræsentation af det optagede lyd, fuld af subtile nuancer; lyden af fingre på strengene, eller jag af luft gennem de lange rør af en domkirkes orgel, osv.

Hvorfor de polypropylen Woofer?

Polypropylen er lette og stærke, aktivering af højttaleren kegle til at reagere meget hurtigt på hurtigt forbigående toppe. Dette lav masse kegle materiale er også meget stivere end papir, vigtigt, ikke kun bevare bas indhold integritet, men afgørende for midrange nøjagtighed og definition. Deformation-resistent aluminium trykstøbt chassis fastholder suspension integritet og giver højeffektive voice-coil køling, selv under extreme driftsbetingelser.

Ikke er trættende, brede "Sweet Spot"

B2030A's HF (højfrekvente) indhold kommer høflighed af en ultra høj opløsning 0,75" ferrofluid-køles diskant monteret på Behringer's proprietære wave-guide. Mens nogle konkurrent studio monitorer har en meget fokuseret "sweet spot" (den optimale lytteposition for et par højttalere), Behringer's wave-guide er designet til at skabe en meget mere generøs, bredere lytter zone. Det betyder, at du ikke vil bære et hul i tæppe på at ét sted hvor alt lyder fantastisk. Du kan frit bevæge sig rundt inde i stereo billedet til at finde det ideelle sted i blandingen for subtile instrument eller virkningerne placering muligheder.

Du vil ikke også lider hærgen af "skærm-træthedssyndrom," en lidelse, der kommer fra at lytte til barske high-mellemtone og diskant indhold i timevis, selv under disse helaftens mix-down-sessioner, der kan virkelig at teste dine nerver.

Forvent bedst

Behringer pakket 115-Watt af bi-amped teknologi (herunder en tid - og fase-optimeret active crossover) i hver B2030A, at sikre, at du har de enorme kraftreserver du skal drive dem virkelig hårdt. Den unikke Behringer wave-guide og ekstremt lav forvrængning delefilter netværk producere en absolut lineære frekvensgang med fremragende lyd dispersion og stereo billeddannelse.

Designet til at arbejde i dit miljø

Det ideelle miljø til at lytte er et værelse, der er "flad", hverken for reflekterende (ekko) og heller ikke for lydabsorberende (hvor lyden er dæmpet). Men da alle værelser ikke er den samme akustisk, alle sandheden monitore er udstyret til at fungere i en lang række situationer. Switches er forudsat for at tilpasse monitorens lav og høj frekvens egenskaber for optimal præstation specifikt for dit lyttemiljø.

Velegnet til alle placeringer

Ideelt set bør alle højttalere anbringes væk fra væggene for at sikre ordentlig basgengivelse. Men frygt ikke, B2030A monitore indslag rum kompensation skifter, så du kan placere dem mod vægge, eller selv i hjørnerne. Væggene har tendens til at øge lavfrekvensindholdet, og hjørner overdrive bas endnu mere, men monitoren sandheden kan være skræddersyet til at give ærlige basgengivelse for din situation, med den simple svirp af en switch eller to.

XLR og 1/4" indgange

B2030A er udstyret med servo-balanceret indgange XLR og ¼" jackstik til at håndtere en række forskellige lydkilder. Takket være dens kompakte størrelse og magnetisk afskærmning, kan sandheden B2030A anbringes i nærheden af video-skærme, computer viser eller digital audio arbejdsstationer.

Funktioner

 • Ultra-lineære frekvensgang fra 50 Hz til 21 kHz med individuelle frekvens diagrammer
 • Indbygget 125 Watt Bi-forstærker modul med enorme power reserve
 • Ultra høj opløsning ferrofluid-køles diskant
 • Long-throw 6,75" basenhed med special polypropylen mellemgulvet og deformation-resistent aluminium trykstøbt chassis
 • Kontrolleret dispersion karakteristika og ekstremt store "sweet spot" på grund af den unikke Behringer bølge guide teknologi
 • Active delefilter med 4 ordre Linkwitz-Riley filtre
 • Justerbar til et stort udvalg af akustiske betingelser og subwoofer drift
 • Særskilt kontrolleret limiter for lav og høj frekvens overbelastningsbeskyttelse
 • Magnetisk afskærmning tillader placering i nærheden af computerskærme
 • Servo-balanceret input med XLR og 1/4"-jackstik
 • Designet og manipuleret i Tyskland

Specifikationer

 • Basenhed: 6,75" med polypropylen membran
 • Diskant: 0,75" Ferrofluid-køles Dome
 • Frekvensgang: 50 Hz - 21 kHz
 • Sound Pressure Level: 113dB SPL @ 1m maksimalt (par)
 • -Indgang: XLR og 1/4" TRS
 • Indgangsimpedans: 10 k ohm
 • Maksimale Input niveau: + 22dBu
 • Forstærker effekt: 70W RMS / 125W Peak
 • Delefilter Type: Active, 4. Bestil Linkwitz-Riley
 • Delefilter frekvens: 2 kHz
 • Power Connector: Standard IEC
 • Dimensioner: 317 mm x 214 mm x 211 mm (H x b x D)
 • Vægt: 9 kg
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.