Roland AIRA

Gear4Music.com

Den Roland AIRA sortiment er her endelig. Den Roland TB-3 Touch Bassline gengiver den enormt indflydelsesrig TB-303 i en performance klar synth med autentiske lyd og intuitiv kontrol. TB-3 er lavet til at blive spillet. Den TR-8 rytme Performer indfanger vibe af det oprindelige TR-808 og TR-909, at indføre genre definere lyde, klassiske effekter, hidtil uset live mønster manipulation og intuitiv præstation kontrol. View All Information

Roland Aira serie

Første 10 produkter viser

Hvad er Roland AIRA?

Roland AIRA er en ny serie af produkter designet til at imødekomme de stadigt skiftende behov i dagens elektroniske musikere. Ideel både på scenen og i studiet, AIRA bringer dig genre definere lyde og forbedrede præstation virkelig antænde din musik.

Den nyudviklede analoge kredsløb adfærd (ACB) teknologi opfanger trofast lyden og fornemmelsen af nogle af Rolands mest beundrede klassikere.

World premier for Roland Aira fandt sted live fra Dancefair, den førende begivenhed for elektroniske musikere, DJ's og producenter.

Roland News

Roland afsløre eksklusive forfremmelse med ark musik direkte Pass

Roland tilbyder en helt ny fremme hvor dem, der køber nogen Roland GP, LX eller HP klaver vil få en gratis 3-måneders abonnement på ark musik direkte passere.... Mere »

NAMM 2017: Roland afsløre RD-2000 Digital Klaver

Med en række spændende funktioner kombinerer RD-2000 de bedste funktioner fra akustiske og digitale klaverer til en innovativ hybrid... Mere »

NAMM 2017: Roland afsløre Rubix serien og GO:MIXER

På CES Roland afsløret lanceringen af nogle helt nye produkter designet til dem, der ønsker kompromisløs lyd uanset hvor de går... Mere »

Roland GP607 Digital flygel ibenholt/hvid nu på lager

Ved at kombinere fordelene ved en akustisk lyd og den praktiske gennemførlighed af moderne teknologi, er GP607 sikker på at bringe elegance i overflod til enhver husholdning... Mere »