Roland AIRA

Gear4Music.com

Den Roland AIRA sortiment er her endelig. Den Roland TB-3 Touch Bassline gengiver den enormt indflydelsesrig TB-303 i en performance klar synth med autentiske lyd og intuitiv kontrol. TB-3 er lavet til at blive spillet. Den TR-8 rytme Performer indfanger vibe af det oprindelige TR-808 og TR-909, at indføre genre definere lyde, klassiske effekter, hidtil uset live mønster manipulation og intuitiv præstation kontrol. View All Information

Roland Aira serie

Første 10 produkter viser

Hvad er Roland AIRA?

Roland AIRA er en ny serie af produkter designet til at imødekomme de stadigt skiftende behov i dagens elektroniske musikere. Ideel både på scenen og i studiet, AIRA bringer dig genre definere lyde og forbedrede præstation virkelig antænde din musik.

Den nyudviklede analoge kredsløb adfærd (ACB) teknologi opfanger trofast lyden og fornemmelsen af nogle af Rolands mest beundrede klassikere.

World premier for Roland Aira fandt sted live fra Dancefair, den førende begivenhed for elektroniske musikere, DJ's og producenter.

Roland News

Roland lancere FA-07 arbejdsstationen og SE-02 Analog Synthesizer

De første synth poster af den Roland's fremtid omdefineres, FA-07 arbejdsstationen og SE-02 Synthesizer lover brugeren komplet udtryk og onboard alsidighed.... Mere »

Fremtid omdefineres: Roland Blues Cube britiske EL84, BOSS MS-3

Nyeste fra Roland's fremtid omdefineres, Blues Cube britiske EL84 modificeret og MS-3 Multi effekter Switcher sæt guitar Fællesskabet ild i forventning... Mere »

Roland og Karimoku hold op for KF-10 digitalklaveret

Internationalt anerkendte japanske møbelproducent Karimoku har allieret sig med Roland at producere en klaver ser hver tomme så overdådig, som det lyder.... Mere »

Roland lancere spil skiftende SPD::ONE Perkussion vifte

Bygget til at supplere den moderne percussive musiker, udstiller rækken SPD::ONE komplet alsidighed og tilpasningsevne over for live-optræden.... Mere »