Palmer ampere

Gear4Music.com

Palmer guitarforstaerkere har vaeret pa markedet i over 30 ar og er ofte betragtet som en af de bedste kendte hemmeligheder i verdens guitar. Fra begyndelse i aendringer, saerlige justeringer og add-on af ekstra sma hjælpere for at geare, Palmer ved hvilke musikere vil - fantastisk lydkvalitet, palidelige funktionalitet og praecision. View All Information

Palmer Elektrisk Guitar forstærkere bestsellere

Første 16 produkter viser

Om Palmer ampere

Palmer ampere har en sofistikeret, omhyggeligt Engineering design, der undegoes en grundig test proces for slutmontage. Alle kontakter og forbindelser er inspiceret, sadelker og bolte er strammet og enheden er grundigt renset. Dette betyder, at du kan vaere sikker pa din nye Palmer Forstærker er palidelig og fejlfri.

Palmer gor kun huse fra stal og stobt aluminium til at beskytte deres enheder korrekt i enhver stadieopsætningen. En pulver belaegning giver en holdbar en attraktive udvendige finish mens elektroniske komponenter er beskyttet mod beskadigelse.

Forstærker Nyheder

Stone Deaf FX indføre deres nye sortiment af forstærkere

Tilgængelig for køb nu på Gear4music, Stone Deaf's helt nye serie af forstærkere give den modern player en række tonale muligheder og størrelser til at udforske!... Mere »

NAMM 2017: Line 6 Release Variax Shuriken og Spider V 240HC

Line 6's første nogensinde kunstner designet guitar, Shuriken personificerer den aggressive og tekniske spille stilarter af metal entusiaster over hele verden.... Mere »