Palmer ampere

Gear4Music.com

Palmer guitarforstaerkere har vaeret pa markedet i over 30 ar og er ofte betragtet som en af de bedste kendte hemmeligheder i verdens guitar. Fra begyndelse i aendringer, saerlige justeringer og add-on af ekstra sma hjælpere for at geare, Palmer ved hvilke musikere vil - fantastisk lydkvalitet, palidelige funktionalitet og praecision. View All Information

Palmer Elektrisk Guitar forstærkere bestsellere

Første 16 produkter viser

Om Palmer ampere

Palmer ampere har en sofistikeret, omhyggeligt Engineering design, der undegoes en grundig test proces for slutmontage. Alle kontakter og forbindelser er inspiceret, sadelker og bolte er strammet og enheden er grundigt renset. Dette betyder, at du kan vaere sikker pa din nye Palmer Forstærker er palidelig og fejlfri.

Palmer gor kun huse fra stal og stobt aluminium til at beskytte deres enheder korrekt i enhver stadieopsætningen. En pulver belaegning giver en holdbar en attraktive udvendige finish mens elektroniske komponenter er beskyttet mod beskadigelse.

Forstærker Nyheder

NAMM 2017: Vox Custom serien, MV50, BC112/BC108, hovedtelefon Guitar forstærker

Med en stellar 2017 line op ved hånden Vox har endnu en gang viste sig for at være førere af innovation, giver en solid blanding af klassikere og moderne drejninger... Mere »

Blackstar lancere nye V2 sortiment

Den nye generation af deres anmelderroste ID Core sortiment, Blackstars V2 modeller løfte legendariske tone og ekstraordinære alsidighed... Mere »