Yamaha YTS62S professionel tenorsaxofon, sølv

 • Video 1
24.215 kr. NORMALPRIS 26.832 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 16 Juni 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 1.574 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 35103

 • Yamaha YTS62 professionel tenorsaxofon, sølv
 • Nye 62 stil hals
 • Forbedret nøgler og mekanismer
 • Hånd graveret Bell
 • Inkluderer formstøbt halvhård taske

Yamaha YTS62S professionel tenorsaxofon, sølv

Detaljer

Allerede en legende,  "62" nået den kærlighed og respekt af en bred vifte af spillere for sin meget pålidelig ydelse og fremragende kvalitet. Det skylder sin succes til en gruppe af dedikerede designere med store visioner og højt kvalificerede håndværkere udfører deres arbejde med en ekstraordinær grad af hengivenhed, fuldkommenhed og lidenskab. Inkluderet er en hård let taske, et mundstykke, blad og ligatur.

Produkt Ref: 35103

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Nye 62 stil hals

Den nye Yamaha YAS62 Professional saxofon inkluderer en hals med en bemærkelsesværdig smallere boring end før, hvilket giver sax større kontrol end før. Det giver mulighed for en komfortabel luftstrøm gennem halsen, giver stor intonation hele saxofon. En professionel stil hals modtager gør hele instrumentet mere stiv, at skabe en bedre resonans gennem instrumentet og en dybere tone.

Forbedret nøgler og mekanismer

De centrale stillinger på Yamaha YTS62 har været justeret på en enkelt plade, hvilket resulterer i en større modstand og en dyb, fyldig klang. En ny og forbedret lav B-C# forbindelsen mekanisme sikrer en konkret lukning af nederste taster, giver et klart respons fra den nedre ende af noter. Sværere stålfjedre på den forbedrede model appellerer til hurtigere og mere responsiv afspilning.

Formstøbt semi-hårdt etui

Yamaha YTS62 Professional saxofon inkluderer en let halvsolid kuffert, der er egnet til transport af instrument til prøver og koncerter både ved hjælp af den medfølgende skulderrem.

For mere information om de 62 række saxofon, venligst se videoen ovenfor, hostet af Dr. Eugene Rousseau, kunstner Professor i Minisota Universitet.

Funktioner og specifikationer

 • Ekstra nøgler: Høj F # og Front F
 • Nøglen knap materiale: Polyester
 • Bell dekoration: Hånd graverede
 • Tommelfinger krog Justerbar
 • Key: BB

Medfølgende tilbehør

 • Mundstykke: TS4C (nem at opnå en afbalanceret, fokuserede tone i alle oktav. Ideel til fagfolk og begyndere).
 • Kasse: Yamaha TSC-600E hårdt støbt sag