Yamaha TF Rack Digital Mixer

 • Video 1
kr. 15.153 NORMAL PRIS kr. 15.622 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 13 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 13 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 985
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • 40 input kanaler, 20 Aux-busserne, 1 Stereo Bus og 1 Sub Bus.
 • 16 XLR/TRS Combo indgange og og 16 udgange.
 • 1-drejeknap COMP og 1-drejeknap EQ kontrol.
 • Dedikeret StageMix, MonitorMix og TF Editor Apps.
 • Problemfrit integreres med Dante Stageboxes

Yamaha TF Rack Digital Mixer

detaljer

Yamaha TF Rack Digital Mixer funktioner intuitiv TouchFlow drift samtidig tilføjer endnu mere alsidighed og potentiale, i en rackmonterbar konfiguration. Tager live lyd engineering til et nyt niveau af raffinement, giver Yamaha TF Rack dig hidtil uset kontrol og frihed. Ideel til både professionelle ingeniører og begyndere både, TF Rack er udstyret med recallable D-PRE forforstærkere og kraftige SPX processorer plus 16 indgange, udgange 1 stereo input og 16.

Produkt Ref: 79588

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

TouchFlow drift & handel;

TF-serien kombinerer Yamaha viden med nye input fra feltet og den seneste indslag-raster teknologi hen til levere en udviklet erfaring i konsollen operation. Glat opsætning og drift, praktiske presets og scener, raffineret design og software-applikationer, der integrerer problemfrit med hele systemet. Disse nye elementer inkluderer TouchFlow Operation, et nyt koncept i konsollen Interfaces, der giver hidtil uset komfort og bekvemmelighed i små konsoller.

Tillader de fleste handlinger skal foretages via touch panel alene, vil innovative TF serie lydkort hurtigt blive anden natur til et stort udvalg af brugere. Uanset om du har erfaring med Yamaha digital konsoller, arbejde med andre konsoller, eller aldrig har drevet en mixer før, vil TF konsoller efterlade dig til de ønskede resultater hurtigt og ubesværet. Tilgængeligheden af fysiske objekter omkring touchpanelet yderligere forbedre control alsidighed og præcision. Display indhold har været specielt designet til nem, direkte tilgængelighed, med et layout, der fremmer den naturlige og mest effektive blanding. Touch-panel betjening er så nemt som at forme lyden med dine fingerspidser.

Tryk og drej knappen Control

Når du har brug for ekstra præcision for en fint EQ eller andre justering, er den fysiske Touch & Drej drejeknap altid lige ved siden af touch-panel. Der er også fire bruger defineret knapper, der konfigurerbare til control kompressor tærskel, EQ gevinst eller andre parametre, du har brug for hurtig og direkte access til mens blanding.

1-drejeknap COMP & handel; og 1-drejeknap EQ & handel;

En erfaren teknikkeren kan gøre meget med en kompressor; Bring en guitar til liv, tilføje punch til bas, stramme op på en snare, foretag vokal ride klart mix. 1-drejeknap COMP kan gøre alt dette hurtigt og nemt uden at skulle jonglere flere parametre for at opnå den ønskede virkning. Første featured på Yamaha analog mixere, blev denne evne hurtigt en, der var højt værdsatte, hvilket resulterer i yderligere raffinement i en digital version, der tilføjer nye setup lethed og effektivitet til TF-konsoller.

1-drejeknap EQ har været ubønhørligt finjusteret af Yamaha R & D personale i samarbejde med fremtrædende lydteknikere, at sikre, at du kan opnå fremragende resultater med en minimal indsats i kortest mulig tid. En vokal tilstand gør det lettere end nogensinde at opnå en klar, veldefineret vokal lyd, mens en intensitet Mode tilbyder 1-drejeknap " intensitet " control over EQ kurver du enten vælge forudindstillinger eller skabe fra bunden.

Desuden 1-drejeknap COMP og 1-drejeknap EQ er tilgængelige på output-kanaler, så du hurtigt opnå samlede output kompression eller EQ, der ideelt set passer på plads og publikum størrelse. Output 1-drejeknap EQ med Loudness-tilstand i stedet for den vokale tilstand, effektivt øge lydtrykket samtidig sustain optimal lydkvalitet.

QuickPro Presets & handel;

Yamaha R & D team har fokuseret på at skabe en række genveje til at producere fremragende lyd så hurtigt som muligt. Effektiv i en lang række love lyd situationer, disse praktiske presets tillader endda novice ingeniører til at opnå den perfekte lyd, mens erfarne lydteknikere vil sætte pris på den betydelige tidsbesparelser at QuickPro Presets & handel; give.

QuickPro Presets kan søges af apparattype og mindes hurtigt og nemt. Presets inkluderer HA forstærkning, EQ, Comp og andre indstillinger, helt ned til kanalnavn og farve. 1-drejeknap EQ og 1-drejeknap COMP kan bruges med QuickPro Presets, giver en super strømlinet måde at justere lyden. Output-kanal preset bibliotek inkluderer parametersæt optimeret til Yamaha drevne højttalere, med flere variationer til at matche forskellige miljøer og rum størrelser.

Dedikeret StageMix & handel; og MonitorMix & handel; Apps

Yamaha TF StageMix & handel; app gør det muligt at intuitivt control TF Rack fra et vilkårligt sted i spillestedet. StageMix visuelt replikerer den TouchFlow paneler, og giver dig kontrol at handle straks til din blanding. Du kan også direkte tilsluttes TF Rack via USB, som leverer udvidet, mere interaktive funktioner og viser din iPad. StageMix & handel; programmet er kompatibelt med iPad 2 og fremefter, og den første generation iPad Mini og fremefter.

Yamaha MonitorMix & handel; er en skræddersyet app, der skaber din egen individuelle monitorssystem direkte på din iPhone. App funktioner niveau og panning kontrol for hver aux bus, så du kan producere monitor mix, der er skræddersyet til dit individuelle behov. MonitorMix & handel; App kan også brugt til at oprette skræddersyede gruppeindstillinger, control et stort udvalg af input, såsom en hele trommesæt, med en enkel fader. Dette program er kompatibel med iPhone 4 modeller og fremefter.

Funktioner

 • TouchFlow drift & handel;
 • Scene hukommelse gemmer mix indstillinger for øjeblikkelig tilbagekaldelse
 • 1-drejeknap COMP & handel; og 1-drejeknap EQ & handel;
 • QuickPro Presets & handel;
 • Recallable D-PRE & handel; mikrofon forforstærkere
 • 8 stærke forarbejdning og effekter enheder
 • TF Editor letter offline redigering plus showtime control
 • TF StageMix & handel; giver mulighed for wireless blande via en iPad
 • Oprette personlige monitor mix via MonitorMix & handel;
 • Alsidig tilslutning til et stort udvalg af applikationer
 • Sæt og sæt Dante stagebox løsning

Specifikationer

 • Blande kapacitet:
  • Input kanaler: 40 (32 Mono + 2 Stereo + 2 Return)
  • Aux-busserne: 20 (8 Mono + 6 Stereo)
  • Stereo busser: 1
  • Sub-busser: 1
 • Input Channel funktioner: 8 DCA grupper
 • Indgange: 16 Mic/Line (XLR/TRS Combo) + 1 Stereo Line (RCA)
 • Udgange: 16 (8 XLR + 8 TRS)
 • Ekspansion Slots: 1 for NY64-D (sælges separat)
 • DSP processorer: 8 effekter + 10 GEQ
 • Sampling Hyppighed Rate: 48 kHz
 • PC/Mac: USB 2.0, 34 spor optagelse/afspilning
 • USB-lagerenhed: 2 spor optagelse/afspilning
 • Strømforbrug: 85W
 • Dimensioner: 480 mm x 132 mm x 409 mm (W x H x D)
 • Vægt: 9,2 kg/20,3 lbs
 • Ekstraudstyr:
  • Audio Interface Card (NY64-D)
  • Fodkontakt (FC5)
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.