Yamaha EMX5014C Power Mixer

5.902 kr. NORMALPRIS 7.084 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 10 Juni 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 384 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 8953

 • Power forstærker Selector tillader udvalg i 500, 200 eller 75-Watt Output.
 • 80 Hz Highpass filtre til fjernelse af lavfrekvent støj og rumlen.
 • Stereo Master Fader med både PFL og AFL monitor switche.
 • Eksklusiv Single-drejeknap kompressorer på hver indgang.
 • Alle Input kanaler har Signal og Peak indikatorer

Yamaha EMX5014C Power Mixer

Detaljer

Den nye EMX5014C Console-style Powered Mixer - letvægts, bærbar, og en fantastisk Performer Konsol-typen powermixer levere en solid 500 stereo watt plus effekter, grafisk EQ og kompressor indbygget.

Produkt Ref: 8953

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Konsol kontrollerbarhed og alsidighed

Med de mange funktioner og kontrolfunktioner leveres af EMX5014C, er konsol stil den eneste vej at gå. Det er stadig kompakt nok til at være placeret i området fase og kontrolleret af de udøvende kunstnere - især hvis rack monteret - men dens konsollen konfiguration gør det også et ideelt valg for front of house type operation af en lydtekniker. Lineær fadere er en anden fordel ved layoutet konsol giver præcis kontrol samt grafisk repræsentation af relative kanal niveauer.

Udvidet EQ kapacitet

Ligesom de andre EMX-serien mixere feje EMX5014C funktioner 3-bånds EQ på alle input kanaler, men går et skridt videre på de seks mono kanaler med midten frekvens kontrol. Midten af EQ center frekvens kontinuerligt kan fejes fra 250 Hz gennem 5 kHz, så du kan præcist lokalisere frekvenser i den kritiske mellemtone, der kræver kompensation eller ekstraudstyr, giver betydeligt større forbedret skrædder potentiale. Stereo grafisk equalizer er også blevet udvidet med 9 bands, der kan bruges til mere effektiv rum give udtryk eller feedback kontrol.

One-drejeknap kompression på Mono kanaler

Indbygget kanal dynamics er normalt en funktion, der er forbeholdt langt større (og dyrere) mixere. Men i EMX5014C du får kompressorer på alle seks mono mikrofon/line kanaler. Fornuftig anvendelse af komprimering kan bidrage til at gøre vokal ride mix bedre, give dig at glat komprimeret guitar lyde, levere mere slagkraftig bas og generelt forfine dine mix i et utal af måder. Yamahas unikke one-drejeknap kompressorer er enkel at bruge, også. Theres ingen grund til at jonglere med flere angreb, tærskel, makeup gevinst og andre kontrolelementer, bare indstille kontrolelementet COMP til mængden af kompression, du har brug for.

Feedback kanal lokalisering (FCL) System

FCL System indikator LEDs på toppen af hver kanal lys, hvis den pågældende kanal går i feedback. Så hvis og når feedback opstår du ll være i stand til at finde de kanaler, hvor det sker straks og afhjælpe problemet uden forsinkelse.

Alsidig 14-Input konfiguration

EMX5014C har en i alt 14 indgangskanaler - seks for mono mikrofon eller line-indgang, plus fire stereo-par.

SPX digitale effekter

Du kan ringe op et udvalg af 16 top-kvalitet Yamaha SPX effekter, herunder rumklang, ekko, chorus, flanger, phaser og endda forvrængning. Yamaha SPX digitale effekter er bredt anerkendt som værende nogle af de fineste til rådighed, og effekterne i EMX mixere lever op til dette renommé.

Andre funktioner i Pro

 • Få kontrol og 26-dB pad switche tillader optimale niveau matchning med næsten enhver kilde.
 • 80 Hz high pass filtre til fjernelse af uønskede frekvenser støj og rumlen.
 • Kanal ON skifter lade dig skifte individuelle kanaler ind i eller ud af blandingen.
 • Pan-knappen justerer placeringen af monokanal signaler i den stereoplade klang ager, mens balance kontrol på stereokanalerne kontrol balancen i den stereobillede.
 • Høj kvalitet lineær fadere justere individuelt af hver kanal.
 • PFL (pre fader listen) switche giver mulighed for isolerede monitor af individuelle kanaler.
 • Alle input kanaler har signal og peak indikatorer til monitor af visuelle signal.
 • Lineær AUX 1, AUX 2 og virkning RTN fadere med AFL (efter fader Lyt) overvåge switche.
 • Stereo master fader med både PFL og AFL overvåge switche.
 • Limiter indikatorer fortælle dig, hvornår den interne limiter kredsløb er blevet aktiveret på grund af power forstærker overbelastning.
 • Power Forstærker mode selector tillader to kanals effektforstærker skal konfigureres hurtigt til Main Main, Mono Aux 1, eller Aux 1 Aux 2 drift.
 • Power forstærker output selector tillader udvalg i 500, 200 eller 75 watt output pr. kanal.
 • Stand by-kontakten slår straks alle mono indgange.
 • Præcis 12-segment stereo Lydmåler.
 • Telefoner jack med uafhængig kontrol.
 • Høj kvalitet SPEAKON højttaler stik for hurtig og pålidelig forbindelse. Der tilbydes desuden telefon jack stik.