Behringer S32 Digital Stagebox

 • Video 1
kr. 11.036 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 3 Juli 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 3 Juli 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: kr. 552
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • 32 Fjernstyrede MIDAS Preamps
 • Dobbelt AES50 Netværk
 • 16 Udgange
 • Klark Teknik SuperMAC Teknologi
 • MIDI I/O

Behringer S32 Digital Stagebox

detaljer
Behringer S32 Digital Stagebox er en 32-kanals digital snake med fjernbetjenings-styrbare Midas-designet mikrofon pre-amps. Denne enhed er ideel til FOH opgaver og større scene optræden, perfekt til lydteknikere og audio fagfolk. Enheden er udstyret med 32 fjernstyrede MIDAS-designet preamps og 16 analog, servo-balanceret XLR porte. Alle disse input styres via et bekvemt Cat 5e kabel, integreret af SuperMac teknologi fra Klark Teknik. Overvågning er mulig med den præcise LED måler plus 7-segment display, der giver dig optimal kontrol over din niveauer. AES50 netværksfunktion giver tilføjet kompatibilitet med digital mixere, og lader dig Tilslutte snake til forskellige mixere problemfrit. Omfattende funktionalitet og professionelle komponenter gøre S32 den ideelle snake for enhver FOH opgave.

Produkt Ref: 64488

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Remote kontrolleret Preamps

De sen styrbar preamps featured i S32 gør oprettelse af enhed hurtig og problemfri. En af de vigtigste problemer ingeniører støder på, når at tage på større scene optræden er nødt til at køre mellem hver bit af udstyr til swap og ændre kontrolelementerne og forbindelser. Med de remote kontrolleret preamps, vil dette spare dig tilføjet tid og energi, så du får alsidighed, når det kommer til at kontrollere din S32. Indarbejde Klark Teknik SuperMAC protokol, S32 kan sluttes til din digitale mixere operativsystem, giver du tilføjet kontrol over din preamps, uanset hvor du er placeret. Kombiner dette med de samme Midas-designet preamps fra X 32 konsol, og du har en premium kvalitet, forskellige FOH system.

Digital Mixer kompatibilitet

En anden unik funktion af S32 er evnen til at forbinde digitale slangen til en samling af populære digitale mixere. Enheden opretter forbindelse til enhver digital mixer, der har en AES50 digital Ethernet-forbindelse. Dette giver dig tilføjet alsidighed over dine forbindelser og giver dig en problemfri tilsluttede konfiguration alt styres af fjernbetjeningen eller din digitale mixer. Enheden er også fuldt rackmonterbar med en all-stål, 3U holdbare rackmonteret kabinet tilføje fleksibilitet til dine installationer og opsætninger.

MIDAS - Premium lydkvalitet

MIDAS er en virksomhed med en stellar ry for lyd blanding konsoller og udstyr af høj kvalitet. Mange af de nu legendariske blanding konsoller har featured på mange berømte faser og installationer. På grund af denne MIDAS konsoller såsom arv H3000 blev hurtigt industrien standard. MIDAS er kendt for deres prisbelønnede Mic Preamps, der anses af mange fagfolk som branchens bedste klingende enheder. Med denne enestående ry i lyd verden, har Behringer inkorporeret MIDAS designet mic preamps S32 at sikre den højeste kvalitet lyd gengivelse i enhver professionel audio indstilling.

Omfattende tilslutningsmuligheder

Af forbindelsesmuligheder er massiv, når det kommer til S32. Med sin mangfoldighed af indgange og udgange plus dens udvidede tilslutningsmuligheder, er S32 designet til at levere ekspansiv forbindelsesmuligheder. Når det brugt sammen med en komplet X 32 system, to S32 enheder kan kobles sammen via AES50 porte, giver mulighed for op til 64 mic/line indgange og 32 balancerede udgange. Også inkluderet er to optisk ADAT porte og to AES-3 porte giver mulighed for tilslutning til din outboard enheder plus MIDI i/o til belysning system og lyd modul kontrol. Ligeledes kendetegnet i S32 er en USB-port til systemopdateringer via din computer.

Funktioner

 • 32 Midas-designet, fuldt programmerbare mic preamps for audiophile lydkvalitet
 • 16 analog, servo-balanceret XLR udgange
 • AES50 netværksporte byder Klark Teknik & rsquo; s SuperMAC netværksfunktion for lav jitter og ventetid
 • Op til 328 & rsquo; (100m) netværksfunktion via CAT5e kabel (sælges separat)
 • Dobbelt AES50 porte til overlappende enheder; ingen fusion eller routeren kræves
 • Dobbelt ADAT udgange til brug i splitter tilstand og enkeltstående digital multicore applikationer
 • To AES-3 porte (AES/EBU), fx til direkte tilslutning af PA system controllere med digitale indgange
 • Mute-All-input funktion for roligt lappe hvilken som helst indgange på scenen
 • MIDI i / ud for tovejskommunikation mellem FOH konsol og scenen MIDI-enheder
 • USB-stik til systemopdateringer via PC
 • Planeten jorden switching strømforsyning for maksimal fleksibilitet (100 240V), støj-free audio, overlegen forbigående reaktion og lavt strømforbrug for energibesparelser
 • Høj kvalitet komponenter og robust konstruktion sikrer lang levetid