Behringer QX1832USB Xenyx Mixer

2.213 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 11 November 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: 111 kr.
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 52964

 • Behringer QX1832USB.
 • 18 indgange.
 • Bygget i Klark Teknik effekter.
 • 3 bånds Sweepable midten af EQ.
 • en drejeknap kompression på første 4 kanaler.

Behringer QX1832USB Xenyx Mixer

detaljer
Behringer QX1832USB er en premium 18-Input 3/2-Bus Mixer med XENYX Mikrofon Forforstærkere & kompressorer, KLARK TEKNIK Multi-FX Processor, trådløs indstilling og evnen til at fungere som en USB audio interface.

Produkt Ref: 52964

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Behringer QX1832USB Premium 18-Input 3/2-Bus Mixer med XENYX Mikrofon Forforstærkere & kompressorer, KLARK TEKNIK Multi-FX Processor, trådløse indstilling og USB/Audio Interface. Med millioner af loyale og glade kunder stå Behringer XENYX mixere alene på toppen af deres klasse. Bevæbnet med premium mikrofon preamps og robust indslag apparater typisk er forbeholdt dyrere konsoller, næste generations XENYX Q serie USB mixere kan håndtere din live koncerter og levere supermoderne værktøjer for at gøre imponerende, professionelle optagelser. Vælg modeller feature dedikeret? wireless-klar? integration for vores nye ULM serie USB mikrofoner, hvilket gør dem først af deres art i branchen. Sammen med deres indbyggede USB/audio interfaces,? en-drejeknap? mono kanal kompressorer og KLARK TEKNIK FX motorer (findes på udvalgte modeller), XENYX Q serie USB mixere kommer med alle de optagelse og redigering software du? ll nødt til at forvandle din computer til en komplet, højtydende lydstudie.