Behringer Pro VMX1000USB Professionel 7-Kanal Rack-Monterbar DJ Mixer

kr. 1.602 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 3 Juli 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 3 Juli 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: kr. 80
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Behringer DJ Mixer
 • 7 Kanal Mixer & USB-Interface
 • Subwoofer Output
 • 3 BÅnd EQ

Behringer Pro VMX1000USB Professionel 7-Kanal Rack-Monterbar DJ Mixer

detaljer

VMX1000USB DJ Mixer er bygget for at oprette forbindelse direkte til din computer og tage din musik lige ind i den digitale drøm. Du får også et massivt software bundle for at omdanne din computer til et fuldgyldigt musikproduktions og redigerings studio.Produkt Ref: 27531

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Featuring mange RCA indgange til blande dine foretrukne vinyl nedskæringer via pladespillere eller fodring signal fra bånd eller CD-afspillere. Mikrofon input medtages for meddelelser, en improviseret rap eller andre vokale nuance. Men denne nye generation USB-tilslutning kan du få adgang til din MP3-bibliotek eller digitalisere dine egne kreative blandes, lægge det direkte på din computer. Hvis det kan klikkes på, spundet eller talt, kan den nye VMX USB serie blandes det!

Om du er en stunt DJ kaste flere elementer i blandingen, eller holde det reelle enkle, der er en USB-ready VMX mixer for dig. VMX1000USB opgraderingspakker en rigelig 7 kanaler og funktioner super-smooth ULTRAGLIDE faders med op til 500.000 livscyklusser og en VCA-kontrollerede crossfader til allerstørste pålidelighed og problemfri lyd præstation. Justerbar crossfader kurverne lad du hurtigt tilpasse sig forskellige blandekar typer.

VMX1000USB funktioner Behringer'S awesome XPQ stereo surround effekt, som vil give din mix en uomtvistelig prikken over i'et. Denne model giver dig også en 3-bånds dræber EQ, forstærkning og præcise Niveaumåler pr. kanal. VMX1000USB har desuden en EQ tænd/sluk-kontakt på stereo kanaler. Der er også en monitor funktion med PFL/main saldokontrol & Opdel indstilling og auto-talkover funktion med separat dybde og følsomhed kontrol. I mellemtiden funktioner VMX100USB den mest forenklet kontrol, med en 2-bånds EQ og Niveaumåler til MAIN output.

Til DJ behov for mammoth bas, funktionerne VMX1000USB en subwoofer output med justerbar delefilter hyppighed og niveau kontrol, perfekt til at sætte nogle ekstra Hulning til din dans tal. Og du vil aldrig løber tør tilslutningsmuligheder med afbalanceret MAIN og tidszone output.

Funktioner/specifikationer:

 • Professionel 7-kanal ultralav støj DJ mixer med supermoderne phono preamps
 • Indbyggede USB-interface til optagelse og afspilning af enhver fil, digital musik. Works med din PC eller Mac computer - ingen installation eller drivere kræves
 • Massiv software bundle herunder Audacity vinyl restaurering og registrering, Podifier og gyldne øre podcasting software kan hentes på www.behringer.com
 • Intelligente, dual BPM tæller
 • Super-Smooth, lang levetid ULTRAGLIDE faders (op til 500.000 opvaske)
 • VCA-kontrollerede crossfader til allerstørste pålidelighed og problemfri lyd præstation
 • Justerbar crossfader kurven for alle blandekar typer
 • Awesome XPQ stereo surround effekt
 • 3-bånds kill EQ (-32 dB) med EQ tænd/sluk-kontakt om stereo kanaler, forstærkning og præcise Niveaumåler pr. kanal
 • Overvåge funktion med PFL/main saldokontrol og opdele indstilling
 • Automatisk talkover funktion med separat dybde og følsomhed kontrol
 • Afbalanceret Main og tidszone output
 • Subwoofer output med justerbar x-over hyppigheden og niveau kontrol for separat bas amplification
 • Guld-belagte RCA-stik til højeste signalintegritet
 • Højkvalitets komponenter og undtagelsesvis Robust konstruktion sikrer lang levetid
 • Udtænkt og designet af Behringer Tyskland

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.