Mikrofoner

Mikrofoner er afgørende for at få din fremførelse til at lyde perfekt - på Gear4music.com har vi en mikrofon til ethvert formål. Uanset om du har brug for en Klassisk vokalmikrofon såsom Shure SM58, en respekteret instrument mikrofon ligesom Shure SM57 eller en kondensator mikrofon med fremragende lyd, såsom dem, der fremstilles af Audio Technica, Gear4music.com har et stort udvalg af mikrofoner tilgængelig nu. Vi har også en stor samling USB-mikrofoner egnet til optagelse og podcasting - tag et kig på denne Samson Meteor mikrofon.

View All Information

Mikrofoner Topsælgere

Første 15 produkter viser

Mikrofoner Info

Dynamiske mikrofoner ligesom Sennheiser e835 er mest populær til live brug og vokal. Nogle dynamiske mikrofoner, såsom Shure SM57, er nyttige til optagelse instrumenter, ligesom guitar forstærkere, givet deres evne til at håndtere højt diskenheder godt.Kondensator mikrofoner Er standarden for studio arbejde. Små membran mikrofoner såsom AKG C1000 S er designet til at optage hurtig lyder som strengeinstrumenter, samt bliver foretrukket for koncert optagelse.Store membran mikrofoner er valg til optagelse vokal og instrumenter, hvor der er behov for en dybere lyd. Audio Technica AT2035 er et godt eksempel.

Mikrofon nyheder

10 Live vokal mikrofoner Under £100

Uanset om du kører en stor professionel PA system, et medium sæt op eller en lille karaoke aften, er der en mic for dig i vores guide til budget vokal mikrofoner.... Mere »

Digitale trådløse Power kommer til den legendariske Shure SM58

Shures nye digitale trådløse vokal mikrofon System giver intelligent digital tilslutning, lydkvalitet og den berømte SM58 vokal klarhed, der er leveret i næsten et halvt århundrede.... Mere »

sE Electronics hjælpe Frank Hamilton optage London Eye EP

Tidligere i denne måned, udgivet Frank Hamilton sin #LondonEyeEP, indspillet i en London Eye pod i løbet af den tid, det tager bare en fuld omdrejning.... Mere »