AKG mikrofoner

Gear4Music.com

AKG mikrofoner er en østrigsk lyd elektronik virksomhed grundlagt i 1947. Hovedsagelig kendt for deres mikrofoner, AKG har etableret sig blandt andre top mic fabrikanter takket være deres høj kvalitet og alsidige mikrofoner. View All Information

AKG mikrofoner

Første 55 produkter viser

Om AKG mikrofoner

AKG er berømt for produkter såsom deres C414 og C12 kondensator mikrofoner – kendt for deres sparkly og varme karakter. D112 kick tromme mikrofon er en anden studio-Klassisk og en populær sælger fra Gear4Music.com.com – kendt for sin evne til at håndtere højt tryk lyde.

Foruden at producere et stort udvalg af dynamiske og kondensator mikrofoner, fremstiller AKG også et udvalg af tromme mic sæt, scene mikrofoner og trådløse mic systemer. AKG WMS40 serien af trådløse mikrofoner er ekstremt populær med kunstner og spillesteder. AKG er et internationalt anerkendte professionel lyd mærke brugt af udøvende kunstnere, teknikere og musikere verdenen over.

AKG mikrofon nyheder

Musikmesse 2016: AKG annoncere C7 kondensatormikrofon og K872 Reference hovedtelefoner

AKG af HARMAN debut C7 reference condencer vokal mikrofon og K872 reference hovedtelefoner på Musikmesse 2016.... Mere »

NAMM 2016: AKG af HARMAN indføre K67 og K167 DJ hovedtelefon

AKG af HARMAN og UK distributør Sound Technology Ltd er glade for at annoncere de nye AKG K67 og K167 professionelt DJ hovedtelefoner på vinter NAMM 2016.... Mere »

GRATIS IP2 hovedtelefoner med AKG C214 studie mikrofon

Hævde en gratis par af præmien in-ear hovedtelefoner, når du køber en AKG C214 studio mikrofon.... Mere »