Akai MIDI controllere

Gear4Music.com

Akai MIDI controllere er lavet af Akai Professional, som er indrejst musikindustrien i midten af 1980 ' erne med en række prøvetagere og synthesizere, men det var først i 1988 da de udgav den berygtede MPC vifte at de virkelig etableret sig på den elektroniske musikscene. View All Information

Akai MIDI controllere

Første 26 produkter viser

Om Akai MIDI controllere

Pral et stort udvalg af MIDI-controllere alle tilgængelige på Gear4music.com, Akai behersker udformningen af den USB MIDI controller - spænder gennem keyboards (MPK område), varmepuder (MPD område) og endda vind controllere såsom området EWI.

Deres nuværende partnerskab med Ableton har bragt brugere af Ableton Live evne til at blive mere praktisk med softwaren. APC40 og mindre APC20 er velsagtens den mest integrerede og effektive controller derude.

De nye LPK25 og LPD8 controllere er fremragende til DJS og producentens på farten.

Akai MIDI Controller nyheder

Købe en MPD218 og få Deep House gratis

En salgsfremmende tilbud fra Akai kører indtil den 31 December tillader brugeren at udforske et stort udvalg af professionelle lyde på den berømte MPD218... Mere »

Se hvordan Rihannas Monte Neuble bruger Advance keyboarder i hans Live Rig

Monte Neuble diskuterer benytter Akai Pro Advance keyboard og VIP 2.0 på vej.... Mere »

Gratis Eventide Blackhole VST Akai MPC og forskud keyboardbrugere

Tilføje en ekstra-jordbaserede sonic dimension til din produktion og live-optræden med Eventide's Blackhole classic reverb effekt i en ny tidsbegrænset tilbud.... Mere »