Akai MIDI controllere

Gear4Music.com

Akai MIDI controllere er lavet af Akai Professional, som er indrejst musikindustrien i midten af 1980 ' erne med en række prøvetagere og synthesizere, men det var først i 1988 da de udgav den berygtede MPC vifte at de virkelig etableret sig på den elektroniske musikscene. View All Information

Akai MIDI controllere

Første 23 produkter viser

Om Akai MIDI controllere

Pral et stort udvalg af MIDI-controllere alle tilgængelige på Gear4music.com, Akai behersker udformningen af den USB MIDI controller - spænder gennem keyboards (MPK område), varmepuder (MPD område) og endda vind controllere såsom området EWI.

Deres nuværende partnerskab med Ableton har bragt brugere af Ableton Live evne til at blive mere praktisk med softwaren. APC40 og mindre APC20 er velsagtens den mest integrerede og effektive controller derude.

De nye LPK25 og LPD8 controllere er fremragende til DJS og producentens på farten.

Akai MIDI Controller nyheder

Gratis Eventide Blackhole VST Akai MPC og forskud keyboardbrugere

Tilføje en ekstra-jordbaserede sonic dimension til din produktion og live-optræden med Eventide's Blackhole classic reverb effekt i en ny tidsbegrænset tilbud.... Mere »

Akai release VIP 2.0

Revolutionerende opdatering til Akai Advance keyboarder.... Mere »

NAMM 2016: Akai Professional hagler optage præstation med BT-500 pladespiller

One-of-a-kind remtræk pladespiller kombinerer kompromisløse audiophile præstation med moderne funktioner som A til D LP konvertering kapacitet og wireless Bluetooth streaming.... Mere »