Akai MIDI controllere

Gear4Music.com

Akai MIDI controllere er lavet af Akai Professional, som er indrejst musikindustrien i midten af 1980 ' erne med en række prøvetagere og synthesizere, men det var først i 1988 da de udgav den berygtede MPC vifte at de virkelig etableret sig på den elektroniske musikscene. View All Information

Akai MIDI controllere

Første 29 produkter viser

Om Akai MIDI controllere

Pral et stort udvalg af MIDI-controllere alle tilgængelige på Gear4music.com, Akai behersker udformningen af den USB MIDI controller - spænder gennem keyboards (MPK område), varmepuder (MPD område) og endda vind controllere såsom området EWI.

Deres nuværende partnerskab med Ableton har bragt brugere af Ableton Live evne til at blive mere praktisk med softwaren. APC40 og mindre APC20 er velsagtens den mest integrerede og effektive controller derude.

De nye LPK25 og LPD8 controllere er fremragende til DJS og producentens på farten.

Akai MIDI Controller nyheder

Akaier LPK25 og LPD8 nu tilgængelig til reduceret pris

Disse kompakt og særdeles bærbar controllere er den ultimative udtryksfulde musikalske værktøj, så du kan afspille din musik som du ønsker, uanset hvor du ønsker.... Mere »

NAMM 2017: Akai afsløre MPC-X og MPC Live produktion af maskiner

Revidere deres rødder, Akai er indstillet til at genoplive den klassiske MPC-serien og tilføje en lang række moderne opdateringer til de beundrede musik produktionsenheder... Mere »

Akai annoncere lanceringen af den varmt forventet BT-500 sort pladespiller

A premium bælte-drevet pladespiller, at funktioner wireless streaming, BT-500 er designet til at udtrække enhver musikalsk detalje i din pladesamling... Mere »