M-Audio

Gear4Music.com

M-Audio tidligere kendt som Midiman, har fremstilling MIDI udstyr siden teknologiens indførelse i firserne. De er en førende leverandør af optagelse gear og MIDI interfaces til audio fagfolk og elektroniske musikere. Ilt var en af de første bærbar MIDI keyboards til musikere dermed skabe betydelige nye kategori af M-Audio midi controllere. View All Information

M-Audio Topsælgere

Første 5 produkter viser

Om M-Audio

M-Audio er den førende innovator i mobile musik teknologi og design og importere en bred variation af lyd produkter, herunder digital audio workstation Interfaces, keyboard MIDI controllere, kondensator mikrofoner studio hovedtelefoner, monitors og meget mere.

M-Audio sigte mod nogle produkter på DJS herunder pladespillere og specialiserede DJ software. M-Audio MIDI-controllere er perfekte til afspilning, programmering, producerer og udfører med utrolige softwareinstrumenter og studios. Med sådan et eklektisk mix af udstyr på Gear4music.com vi tilbyder et omfattende udvalg af M-Audio produkter på de laveste priser online.

M-Audio nyheder

M-Audio lancere Revered kode serie i sort

Den M-Audio kode 61 og kode 49 er blevet udgivet i et stilfuldt nyt sort design, kombinerer en fantastisk æstetik med klassiske tone.... Mere »

Sådan får du mest ud af din CTRL-49

M-Audio har frigivet en informativ og demonstrativ video, der giver brugere med en trin for trin guide til at bruge deres CTRL-49... Mere »

M-Audio lancere kode for kode fremme

Indtil 31 januar enhver kunde, der køber en kode Controller vil være berettiget til at modtage AIR teknologi premium plug-ins.... Mere »