M-Audio

Gear4Music.com

M-Audio tidligere kendt som Midiman, har fremstilling MIDI udstyr siden teknologiens indførelse i firserne. De er en førende leverandør af optagelse gear og MIDI interfaces til audio fagfolk og elektroniske musikere. Ilt var en af de første bærbar MIDI keyboards til musikere dermed skabe betydelige nye kategori af M-Audio midi controllere. View All Information

M-Audio Topsælgere

Første 4 produkter viser

Om M-Audio

M-Audio er den førende innovator i mobile musik teknologi og design og importere en bred variation af lyd produkter, herunder digital audio workstation Interfaces, keyboard MIDI controllere, kondensator mikrofoner studio hovedtelefoner, monitors og meget mere.

M-Audio sigte mod nogle produkter på DJS herunder pladespillere og specialiserede DJ software. M-Audio MIDI-controllere er perfekte til afspilning, programmering, producerer og udfører med utrolige softwareinstrumenter og studios. Med sådan et eklektisk mix af udstyr på Gear4music.com vi tilbyder et omfattende udvalg af M-Audio produkter på de laveste priser online.

M-Audio nyheder

M-Audio indlede M-Track 2 X 2 Vocal Studio Pro bundt

Ønsker du for at få den perfekte tage? M-Audio's M-Track 2 X 2 Vocal Studio Pro giver dig professionel standard optagelse kapacitet i en robust og kompakt format.... Mere »

Køb M-Audio's kode serie (sort) få gratis Plugin Suite

Fra 1 af maj lige indtil 31 juli modtager eksisterende brugere og nye kunder en plug-in suite værd op til £350 sammen med deres kode Controller... Mere »

M-Audio lancere Revered kode serie i sort

Den M-Audio kode 61 og kode 49 er blevet udgivet i et stilfuldt nyt sort design, kombinerer en fantastisk æstetik med klassiske tone.... Mere »