Roland JD-XA 4 voice analog poly synth

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
13.866 kr. NORMAL PRIS 14.833 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Bemærk venligst: Vi har denne var i vores York Showroom og det er muligt at købe det. Hvis du er interesseret i at købe denne ex-display vare så ring venligst vores salg & rådgivnings team på 0843 515 0600.

Anslået levering til dig: 29 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 29 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 901 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Gratis par M-100 AIRA hovedtelefoner - tidsbegrænset tilbud
 • 49 hastighed følsomme nøgler med aftertouch
 • Analog og digital lyd motorer
 • MFX og TFX effekter
 • 16-track mønster sequencer

Roland JD-XA 4 voice analog poly synth

detaljer
Roland JD-XA Synth er en unik digital og analog polysynth som kombinerer det bedste af begge for at skabe en 4 stemme hybrid synth med utrolig power og alsidighed. Med 41 hastigheds følsomme nøgler så giver JD-XA'en den perfekte platform til at skabe og udvikle melodier imens on the board effekter, oscillatorer, filtre og sequencer leverer avanceret analog og digitale synth kontrol som aldrig før.

Produkt Ref: 55219

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Analog motor

JD-XA fire analoge enkeltdele har to oscillatorer, sammen med filter og forstærker sektioner og fire kuverter alle med utroligt hurtigt angreb og svartider. Du får også to LFOs, med super-glat dækning fra ultra-langsomme til ultra-hurtig. Start med at oprette din lyd fra bunden eller konfigurere JD-XA som en otte-oscillator, ren analog version af den legendariske Supersaw bølgeform. Derudover kan du påberåbe sig power af Poly staktilstand for varme, organiske fire-note akkorder, der vil feje dig væk. Når du har fået denne killer analog lyd, du kan distribuere det direkte til den analoge tør output eller sende det til om bord digitale effekter for yderligere eksperimenter i de art af lyddesign.

Digital motor

JD-XA ikke bare gøre klassiske analoge det er også udstyret med en helt separat firedelt, 64-stemme digital lyd motor drevet af Rolander roste SuperNATURAL synthesizer teknologi. Dette lader dig spille nogle af de mest udtryksfulde og naturlige lyde tilgængelig hvor som helst, som JD-XA er forenelig med motorens synth fra modulet INTEGRA-7 lyd, en fast favorit topproducenter, komponister og lyddesignere. Og hvis du har brug for nogle ekstra inspiration, besøge Roland's online aksial Fællesskabet og download de nyeste kreationer fra high-end programmører at udnytte store lyde for et stort udvalg af genrer.

Analog og Digital Delefilter

Med sin karakteristiske delefilter design er JD-XA meget unikke i sin tilgang til syntese. Ikke alene kan blande motorer sammen, men du kan også bruge dem helt uafhængigt, virkelig giver dig to synths i ét. Derudover er de analoge og digitale motorer stand til at interagere på mange kreative måder. For eksempel, kan digital lyde dirigeres gennem de analoge filtre, eller brugt som graduering kilder til Cross Mod og Ring Mod funktioner i afsnittet analog. Hvis du har fået store ideer, når det kommer til design, lyd, du har brug for en kraftig og fleksibel synth, og JD-XA virkelig leverer.

Stærk og alsidig effekter

Når det kommer til effekter, er JD-XA godt rustet til at håndtere enhver lyd forme du vil anvende. Hver analoge og digitale sektion er udstyret med en kraftig og alsidig MFX-processor, der tilbyder 67 forskellige effekt typer, herunder high-impact behandlingsindstillinger som Bit knuser. Essential er også dækket via effektprocessorer fem system, som giver reverb, delay, og beherske EQ plus to TFX processorer med 29 virkning typer hver.

16-track mønster Sequencer & Real-Time / Step optagelse

For at få din kreativitet flyder, JD-XA har en omfattende 16-track mønster sequencer med 8 numre til interne dele og 8 spor for eksterne kilder, så du kan opbygge sekvenser og loops hurtigt og intuitivt. Bruge realtid indspilning tilstand til at fastsætte dele i en fortrolig lineært, eller skridt optagetilstand oprette i den gamle skole mønster stil. Men du kan lide at arbejde, er denne sequencer designet til at holde dig tilsluttet til din musik.

Fleksibel Routing og tilslutningsmuligheder

Giver hidtil uset routing muligheder takket være et fleksibelt system JD-XA lader du dirigere en enkelt mod kilde til fire rejsemål. Derudover er du i stand til at control eksterne moduler eller DAW plug-ins via MIDI, USB og CV/GATE, hvilket gør dette en synth, der kan sidde på hjerte af alle live- eller studie setup. Hvis du kan forestille dig det, kan du sikkert gøre det på JD-XA.

Mic-kontrollerede graduering

JD-XA mic input bringer en ekstra dimension til din musik. For startere, kan du bruge mic som en graduering kilde, kontrollerende filter cut-off, krydse Mod eller andre parametre med din stemme. Alternativt, du kan ringe op Vocoder toner, eller blot tilføje nogle Pro-grade vokal reverb via derudaf dedikeret reverb processor.

Jupiter-8/Juno-60 Delefilter visninger

Roland's Jupiter-8 og Juno-60 synths er kendt for deres varme og musikalitet. Begge synths tilbudt en logisk brugerinterface til at program rig, kraftig lyde, hvilket betød bragte dem extreme popularitet med musikere. Den første udgivelse i JD-XA Delefilter indtryk-serien fejrer disse bemærkelsesværdige og varig synthesizere med en samling af lyde inspireret af originalerne, bragt til live brug power JD-XA analog/digital delefilter motor.

Gratis udvidelse lyde: At modtage din gratis Jupiter-8/Juno-60 Delefilter indtryk ekspansion bibliotek blot downloade fra den Roland aksial hjemmeside.

Funktioner

 • Avanceret synthesizer med uafhængige analog og digital lyd motorer
 • Diskrete analog synth motor (4 dele) med 2 x OSC, Filter, Amp, 4 x Env (2 x Pitch, Filter, Amp) og 2 x LFO per stemme plus Analog tørre ud for rå signaludgang
 • Analog filter del byder på 4-polet, transistor-stigen og multi-mode (LPF/HPF/BPF) filtre med ekstremt glatte, naturlige reaktion
 • OSC afsnit indeholder krydse Mod, Ring Mod og OSC Sync, som alle kan bruges samtidig
 • LFO sats dækker et stort udvalg af ultra-langsomme til ultra-hurtig
 • Utrolig hurtig angreb kuvert tid
 • Separate digitale sektion bygget op omkring SuperNATURAL synth-motor (fire dele, 64 stemmer), der er kompatibel med INTEGRA-7 lyd biblioteker
 • Digital dele kan dirigeres gennem afsnittet analog filter til varme, organiske resultater
 • Omfattende virkninger med MFX for alle dele plus fem system virkninger ( Reverb, TFX1, TFX2, Delay, og Master EQ)
 • Fleksibel routing muligheder for yderst kreativ lyddesign
 • Intuitiv 16-track mønster sequencer (8 spor for indre dele, 8 spor for eksterne dele) for hurtig oprettelse af sange og loops
 • Indbyggede USB, MIDI og CV/GATE interfaces plus fleksible MIDI control funktionalitet
 • Mic input gør det muligt at graduere synth lyde med din stemme og udforske klassiske Vocoder funktionalitet
 • Masser af baggrundsbelyste knapper, skydere og controllere for hands-on lyd udformningen

Specifikationer

 • Lyder motorer: Analog, Digital
 • Antal nøgler: 49
 • Nøgleaktion: Hastighed følsomme (Aftertouch)
 • Indgange: 1 x XLR (mikrofon), 1 x MIDI i
 • Udgange: 2 x Master ud, 1 x hovedtelefon, 1 x Analog tørre, 1 klik med x, 2 x porten ud, 2 x CV ud, 1 x MIDI ud
 • Yderligere forbindelser: 3 x fodpedal, 1 x USB (Computer), 1 x USB (hukommelse)
 • Analog oscillatorer: 2
 • Analoge filtre: 2
 • Analoge forstærkere: 2
 • Analog konvolutter: 4
 • Analog LFO (pr. stemme): 2
 • System effekter: Reverb, TFX1, TFX2, Delay, Master EQ
 • Sequencer: 16-Track
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.