Apogee Duet Audio Interface med gratis Waves Silver Plugin

 • Video 1
4.905 kr. NORMAL PRIS 5.684 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 31 Januar 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 31 Januar 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 319 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Apogee Duet 2 iOS Audio Interface til Mac.
 • Få din musik over på din Mac.
 • Stilfuld og nem brugerflade.
 • Kompatibel med enhver "Core Audio Complaint Application"
 • Fuld farve OLED-display.

Apogee Duet Audio Interface med gratis Waves Silver Plugin

detaljer

Apogee Duet 2 USB Audio Interface er den bedste løsning til at få din musik over på din Mac. Lav studio kvalitetoptagelser med Duet 2 af vokaler, guitarer, bas, keyboards, trommer og alt andet musikalsk.Produkt Ref: 34446

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

  Apogee's Duet er den mest respekterede transportable audio interface nogensinde. Udover at have modtage mange priser indenfor deres egen industri, så har Duet også været medvirkende i skabelsen af mange GRAMMY vinder numre. Mens andre har forsøgt at efterligne dens lydkvalitet, let- at-bruge og innovative design, har vi haft travlt med at lave en endnu bedre Duet. Duet 2 bygger på den utrolige succes af dets forgænger ved at inkorporere kundefeedback, tilføjelsen af avancerede nye funktioner og leverer endnu bedre lydkvalitet end originalen.

  Ved at trække på erfaringerne fra udviklingen af Apogees nye flagskib audio interface, Symphony I/O, og brug af den nyeste teknologi, byggede Apogees ingeniører Duet om, for at opnå en forskel, du kan høre.

  Fra mic preamps til AD/DA converters tilbyder Duet 2 alt det bedste af Apogee, så du kan optage din lyd med endnu mere klarhed og omfang end den oprindelige Duet. Dette er professionel lydkvalitet, du kan tage med overalt.

  Behændige, detaljerede verdensklasse mic preamps

  Duet 2 mic preamps har et nyt design hvor alle nye komponenter og ubrudte click-free gradueringer som "the gain" stiger og falder hele vejen i gennem den utrolige rækkevide af 0-75dB. Denne enestående funktion gør den muligt for dig at indstille det perfekte niveau samtidig med at give ultra-lav støj og ensartet, sprød detalje. Vigtigst af alt, Duet 2 mic preamps er optimeret til enhver lydkilde, så ligegyldigt hvad du optager, vil du fange enhvert detalje.

  Uspolerede next generation AD/DA converters

  Meget lig mic preamps, er "Duet 2"s AD/DA converters ny designede og leverer den reneste optagelses- og bedste lytteoplevelse mulig. Dette totale nye design hæver det personlige studio op et niveau med supermoderne komponenter og next generation konverteringer.

  Fuld farve OLED-skærm

  Duet 2 har nu en fuld farve OLED-skærm. Skærmen, i high resolution, er hoved kontrol centret for Duet 2 og giver visuel feedback på flere funktioner, herunder måling, numerisk værdi for input og output niveau, input gruppering, og phase, muting, phantom power og Soft Limit indikation. Med denne skærm vil du kende status på ethvert input og output på et hvilket som helst givet tidspunkt, uden at skulle bruge Maestro eller dit optagelses software.

  Konfigurerbare Touch Pads

  Duet 2 introducerer konfigurerbare touch pads. De 2 touch pads, placeret på hver sin side af encoder drejeknappen, giver dig hurtig adgang til output funktionerne "Mute Outputs", "Dim Outputs", "Sum to Mono" eller "Toggle Headphone Source". Hver funktion kan bestemmes ved brug af en drop-down menu i Apogees nye Maestro 2. Denne unikke funktiion gør det muligt for dig at vælge funktionen du ønsker direkte fra Duet 2 uden at skulle kigge på software først.

  Nydesignet Breakout kabel

  Duet 2's nye breakout kabel er i høj grad strømlinet med 2 kombinations mikrofon/instrument stik (XLR og 1/4 ") indbygget i et enkelt stik og 2 "balanced" 1/4" stik til højttalere. Det elegante enkle cabel-to-junction design giver mulighed for nem kabelføring og " the locking connection" til Duet 2 er robust og stilfuld.

  Multifunktions Controller drejeknap

  Sammen med sit slanke aluminiumsstel, er multifunktions controller drejeknapen et af de mest genkendelige træk ved Duet's design. Denne centrale kontrol funktion tillader dig hurtigt og nemt at skifte gennem Duet 2's inputs og outputs og sætte "levels" samtidig med at du kigger på Duet 2's dynamiske OLED-skærm.

  Apogee Duet 2 Anmeldelser

  "Du vil kæmpe for at finde en virksomhed, hvis tilgang er så skræddersyet til Apples produktsortiment, med sikker integration garanteret. Lydkvaliteten af Duet 2 er så ekstremt god at de har ikke megen konkurrence."MusicRadar.com

  "Smuk, fremragende lyd, let at bruge, med et meget attraktivt on-board display - hvad er der ikke at lide ved Duet 2? Jeg tror ikke du finder et tilsvarende audio interface, der matcher lydkvaliteten og den tætte Mac integration af Duet 2."-Sound on Sound

  "Duet 2 er faktisk fantastiske bare som hovedtelefonsforstærker, til at lytte gennem higher-end open-backed og closed-back hovedtelefoner til monitoring eller bare til at nyde musik."-PC Mag

  Funktioner og specifikationer:

  • Audio Interface: USB 2.0 Mac audio interface
  • Analoge inputs: Kombination linje/mikrofon/Instrument
  • Line outputs: Balanceret linie udgange, +20 dBu maximum output level
  • Hovedtelefon output: 1 uafhængigt stereo hovedtelefon output
  • Preamps: 2 mikrofon preamps med op til 75dB of gain
  • Skærm: Toppanel høj opløsning OLED skærm
  • Controller: Multifunktions controller drejeknap
  • Touch pads: Two assignabble top panel touch pads
  • Mute:Mute højttalere, hovedtelefoner eller alle outputs

  Kompatibel Software

  Kompatibel med enhvert "Core Audio compliant" program herunder:

  • Logic
  • GarageBand
  • MainStage
  • Soundtrack Pro
  • Pro Tools 9
  • Ableton Live
  • Cubase

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.