Fender Custom Shop Deluxe Guitar Care Kit

200 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Vare på ordren med vores leverandør

Denne vare er blevet beordret fra vores leverandør, og vi i øjeblikket afventer levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 2 Juni 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 43538

  • Fender Custom Shop Deluxe Guitar Care Kit.
  • 1 x Fender gribebraet middel.
  • 1 x Fender Guitar Quick Clean.
  • 1 x Fender Guitar polsk.
  • 1 x Fender Guitar renere

Fender Custom Shop Deluxe Guitar Care Kit

Detaljer

Fender Custom Shop Deluxe Guitar Care Kit er en bekvem pakke, som indeholder alt hvad du behøver at holde din guitar i den bedste tilstand, herunder renere, polsk, hurtig ren og gribebraettet remedy.

Produkt Ref: 43538

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Funktioner og specifikationer

Fender gribebraet middel er en speciel citrus/bivoks formulering, der er designet til at lofte snavs og fedt fra gribebraets, forlader en beskyttende sheen der bringer ud en dyb, fyldig korn.

Fender Guitar hurtig rene er en positivt ladede anti-statisk formel, der modstar stov, sved, snavs og fingeraftryk. UV beskyttende belaegning oger glans og dybde af guitar finish. Sikker at bruge pa alle overflader, herunder nitrocellulose. Arbejder ogsa godt pa krom og plast.

Fender Guitar polske er en ikke-slibende carnauba formel med ultraviolet filtrering agenter, at forlaenge levetiden af instrument. Indeholder ingen slibemidler, tilsætningsstoffer eller fugemasser og er sikkert at bruge pa alle overflader, herunder nitrocellulose. Arbejder ogsa godt pa krom og plast.

Fender Guitar renere er en nem-at-bruge formel med en speciel blanding af ultrafine polering agenter, der gendanne instrumenter til deres oprindelige glans. Sikkert fjerner haze, oxidation, voks, fingeraftryk, snavs og snavs.