Casio klaverer og Keyboards

Gear4Music.com

Casio er en af verdensførende i fremstillingen af musikinstrumenter og er baseret i Japan. Siden 1946 har Casio stræbt efter at realisere sin corporate creed "kreativitet og bidrag" gennem indførelse af nyskabende og fantasifulde produkter. View All Information

Casio Topsælgere

Første 10 produkter viser

Om Casio

Casio udgivet sin første elektroniske keyboard i 1980 tegning ros fra musikere rundt omkring i verden med dens kompakte størrelse og nummerportabilitet.

Efter den enorme succes af dette elektroniske keyboard gjort Casio efterfølgende udvikling keyboard kun muligt ved hjælp af digitale instrumenter. Disse omfattede one-touch auto-akkompagnement, auto-play, hukommelseskapacitet til at optage og afspilning af sange, sampler teknologi til at optage nogen lyd til brug som en stoejkilde og en melodi vejledning funktion, der hjælper brugere via en sang ved belysning op tangenterne.

I de seneste år har Casio optrappet bestræbelser på at udvide populariteten af ikke kun deres elektroniske keyboards, men deres digitale flygler samt.

Casio nyheder

NAMM 2017: Casio lancere Privia PX-160 og Celviano AP-460 i hvid

Rådighed for orden på Gear4music nu, både de beundrede PX-160 og AP-460 giver en række luksuriøse tonale muligheder for den kræsne musiker.... Mere »

Casioer GP-500 Celviano Grand Hybrid Digitalklaver belønnet med titel af "mest Innovative og pålidelige klaver produkt for 2016"

Sprængfyldt med en række fantastiske funktioner, Celviano Grand Hybrid tilbyder spilleren uovertruffen præstation og hidtil uset tone... Mere »

Gear4music nu strømpe Casio Celviano GP-300 Hybrid Flygeler

En luksuriøs digitalklaveret designet til trofast genskabe lyden af en grand akustisk klaver, den Casio Celviano GP-300 er det perfekte værktøj for udtryk for den kræsne pianist... Mere »