Casio klaverer og Keyboards

Gear4Music.com

Casio er en af verdensførende i fremstillingen af musikinstrumenter og er baseret i Japan. Siden 1946 har Casio stræbt efter at realisere sin corporate creed "kreativitet og bidrag" gennem indførelse af nyskabende og fantasifulde produkter. View All Information

Casio Topsælgere

Første 12 produkter viser

Om Casio

Casio udgivet sin første elektroniske keyboard i 1980 tegning ros fra musikere rundt omkring i verden med dens kompakte størrelse og nummerportabilitet.

Efter den enorme succes af dette elektroniske keyboard gjort Casio efterfølgende udvikling keyboard kun muligt ved hjælp af digitale instrumenter. Disse omfattede one-touch auto-akkompagnement, auto-play, hukommelseskapacitet til at optage og afspilning af sange, sampler teknologi til at optage nogen lyd til brug som en stoejkilde og en melodi vejledning funktion, der hjælper brugere via en sang ved belysning op tangenterne.

I de seneste år har Casio optrappet bestræbelser på at udvide populariteten af ikke kun deres elektroniske keyboards, men deres digitale flygler samt.

Casio nyheder

Casio Join styrker med kviksølv Award Nomineret Musican Laura Mvula For musiklærer of the Year Awards 2017

Classic FM hæderkronede musik lærer Awards er indstillet til den største nogensinde, fremvisning fremragende uddannelsesmæssige præstationer af musiklærere fra hele Storbritannien... Mere »

Musikmesse 2016: Casio GP-400 Hybrid Flygel lanceret

Casio replikere flygel spiller erfaring i den nye GP-400 Grand Hybrid Digital Klaver.... Mere »

NAMM 2015: Casio XW-PD1 Groovebox og XW-DJ1 DJ Controller forventes

Nye rygter for NAMM som Casio forventes at lancere opfølgninger til XW-P1 synth med XW-PD1 groovebox og XW-DJ1 DJ Controller.... Mere »