Peavey Basguitar Forstærkere

Gear4Music.com

Peavey Bass Forstærkere er kendt for deres power og pålidelighed. Gear4music.comkan som hovedforhandler af Peavey, tilbyde dig det bedst af Peaveys state of the art udvalg af bas forstærkere til de laveste priser. Peavey's Max bas kombo Serie tilbyder pålidelighed, power og tone til et fuldt sortiment af præstation, øve og øvelse Forstærkere, lige fra 60 watt ned til 15 watt. View All Information

Peavey Bass Combo forstærkere

Første 8 produkter viser

Peavey Bass Forstærker hoveder

Første 3 produkter viser

Om Peavey Bass Forstærkere

Peavey har gjort Forstærkere siden 1957 og er nu en af de største lydudstyr producenter i verden, berømt for deres vifte af høj kvalitet bas forstærkere påtegnet af musikere på verdensplan.

Til knusning power og ubarmhjertig pålidelighed anbefales det berømte Tour serien forstærkere, høj powered arbejdsheste indeholder højt specialiserede EQ, bygget i sub-harmonic generator og Peaveys nye og patenteret smart jernbane teknologi.

Peavey Bass Forstærker nyheder

Sort fredag salg nu på - vores Top Picks

Denne vinter, vi er kickstarting din juleshopping med 4 fulde dage af den bedste musik tilbud omkring, det er sort fredag!... Mere »

Peavey Vypyr VIP ampere fa gratis redigering Software

Peavey har gjort gratis Vypyr Edit software tilgaengelig for deres Vypyr VIP-serien forstærkere.... Mere »

Live musik Act rapporten forudsiger blomstrende fremtid for kunstnere og spillesteder

En rapport fra UK musik, som repræsenterer den kommercielle musikindustrien i Storbritannien, har forventet virkningen af loven om Live musik på musikere og spillesteder.... Mere »