Yamaha Keyboard Synths

Gear4Music.com

Yamaha har over 45 år keyboard synthesizer oprettelsen erfaring. Den første synth lavet var DX7 i 1993 og i dag fortsætter de med at skabe nogle af de største synthesizere, herunder den nye Yamaha MONTAGE MONTAGE serie og den yderst transportabel reface CS og reface DX mini synths. View All Information

Yamaha Synths & moduler

Første 36 produkter viser

Yamaha Synth tasker og sager

Første 7 produkter viser

Lær om Yamaha Synths

MOTIF og TYROS serien er blevet flagskib synthesizer arbejdsstationer - brugt af kunstner og studiemusikere hele verden, de er ekstremt populære her på Gear4music.com.

Yamaha fortsat også skubbe innovation med produkter såsom TENORI-ON – en håndholdt instrument, der består af et 16 x 16 gitter af LED baggrundsbelyste knapper, der udfører forskellige musikalske funktioner, fra trin-sekvensering til tone input.

Yamaha nyheder

Yamaha afsløre MX88 Synthesizer i optakten til Superbooth

Udnytte innovative funktioner designet til at supplere det moderne klaver spiller, Yamaha's MX88 Synth tilbyder en re agtede design og fejlfri funktionalitet.... Mere »

Yamaha YSV-104 første Silent Violin til funktionen SRT Power System

Yamaha's nyeste post i en verden af lydløs violiner udnytter en stat-i-den - art SRT Power System til at forbedre og optimere din tone i en øvelse miljø... Mere »