Yamaha Keyboard Synths

Gear4Music.com

Yamaha har over 45 år & rsquo; keyboard synthesizer oprettelsen erfaring. Den første synth lavet var DX7 i 1993 og i dag fortsætter de med at skabe nogle af de største synthesizere, herunder den nye MONTAGE serie og den yderst transportabel reface CS og reface DX mini synths. View All Information

Yamaha Synths & moduler

Første 36 produkter viser

Yamaha Synth tasker og sager

Første 7 produkter viser

Lær om Yamaha Synths

MOTIF og TYROS serien er blevet flagskib synthesizer arbejdsstationer - brugt af kunstner og studiemusikere hele verden, de er ekstremt populære her på Gear4music.com.

Yamaha fortsat også skubbe innovation med produkter såsom TENORI-ON – en håndholdt instrument, der består af et 16 x 16 gitter af LED baggrundsbelyste knapper, der udfører forskellige musikalske funktioner, fra trin-sekvensering til tone input.

Yamaha nyheder

NAMM 2017: Yamaha annoncere nye Rydeen tromme serie

At bringe torden på dette års NAMM er Yamaha's nye Rydén serien. En nybegynder niveau sæt bygget til at holde, kan du forvente premium kvalitet på en knivspids af prisen.... Mere »

Yamaha annoncere uddannelsesmæssige App samarbejde med Flowkey

Ideel til de spillere, der trives i en intuitiv uddannelse miljø, Flowkey sætter dig ansvaret for din læring tilbyder et stort udvalg af indsigtsfulde værktøjer.... Mere »