Pirastro violoncel Violin D streng, Aluminium sår

175 kr. NORMAL PRIS 232 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Produktet er tilgængeligt for ordre fra vores leverandør

Denne vare er tilgængelig for ordre fra vores leverandør.

Når du lægger din ordre ind så vil vi anmode om produktet fra vores leverandør så hurtigt som muligt. Vi vil sende dette produkt til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over at det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig det vide. Vi giver besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 5 April 2027

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 65153

 • Full Size D streng med bolden Tailpiece ende.
 • Multifilament Fiber Core producerer kompleks lyd.
 • Aluminium sår for fleksible føler.
 • Egnet til fremme musikere.
 • Medium Gauge for optimal alsidighed

Pirastro violoncel Violin D streng, Aluminium sår

detaljer

Pirastro violoncel Violin D streng giver musikere en klassiske lyd med moderne praktisk. Multifilament fiber core producerer en tone fuld af kompleksitet og rigdom. Strengen er spolet med aluminium til en mere fleksibel, komfortabel føler. På grund af de unikke fibre er denne streng ufølsom over for ændringer i luftfugtighed og temperatur, hvilket gør den ideel for gigging musikere. Denne D streng er ideel til musikere som kræver en kompleks lyd med let spilbarhed.

Produkt Ref: 65153

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

VLC serie

Pirastro violoncel strenge er et fantastisk sæt til den violinist, der kræver en stabil og solid alternativ til gut strings. Byder på mange af gut strings & rsquo; kvaliteter, som en strålende og fuld lyd, VLC strengene vil ikke blive påvirket af temperatur og luftfugtighed forskelle, hvilket gør dem godt for rejser kunstnere. Strengene har et fremragende respons og spilbarhed er konsekvent godt i hele rækken af instrumentet. Den eksklusive kernemateriale er overlegen i forhold til andre, fordi den tilbyder en uovertruffen række lyde og er helt ufølsom over for variationer i miljøet. Det tilbyder musikere en ukendt dynamikområde, komplekse overtoner, god spilbarhed, udestående respons og overlegen tuning stabilitet.

Specifikationer

 • Kerne: Multifilament Fibre
 • Winding: Aluminium Mittel
 • Streng: D
 • Streng kode: 411821
 • Størrelse: 4/4
 • Spænding: 4,3 KG
 • Ende Type: Bold
 • Pind slutningen: Rød