Pirastro Tonica 1/4 - 1/8 Violin E streng, afvikles

21 kr. NORMAL PRIS 28 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Produktet er tilgængeligt for ordre fra vores leverandør

Denne vare er tilgængelig for ordre fra vores leverandør.

Når du lægger din ordre ind så vil vi anmode om produktet fra vores leverandør så hurtigt som muligt. Vi vil sende dette produkt til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over at det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig det vide. Vi giver besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 21 December 2021

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 77041

 • 1/4 og 1/8 størrelse Violin E streng med bolden Tailpiece ende.
 • Kerne af stål producerer lyse, klare toner.
 • Afvikles på et mere direkte svar.
 • Medium måler spændinger for optimal alsidighed.
 • Glatte føler ideel for studerende musikere

Pirastro Tonica 1/4 - 1/8 Violin E streng, afvikles

detaljer

Pirastro 312761 Tonica Violin E streng byder på en moderne opdatering på en klassisk streng. Den kerne af stål producerer direkte, klare toner med et højt projektion. Medium måle spænding tilbyder en ideel balance mellem alsidighed og spilbarhed. Strengen venstre afvikles for en mindre diameter og en mere direct sound. Tonica strenge har en glat overflade, som er behageligt for din venstre hånd, samtidig med at være lydhør over for både buer og pluk. På grund af den violin skala, vil disse strenge naturligt producere mere fokuseret høje overtoner. Denne E streng er designet til 1/4 og 1/8 størrelse violiner og funktioner en bold tailpiece ende.

Produkt Ref: 77041

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Tonica serie

Tonica streng serien er blevet den foretrukne streng af tusindvis af musikere over hele verden. Kendt for sin glat spilbarhed, lydhør lyd og alsidig tone. Den opgraderede formel giver nu strengen med en højere projektion og øget glans, uden at gå på kompromis på varme og tekstur. Tonica strenge er egnet til bukkede og plukkes leger på grund af deres høje sustain niveauer med lav baggrunden hiss. Nylon kerner er ufølsom over for temperatur og luftfugtighed ændringer, gør Tonica strengene ideelt for gigging og rejser musikere, der udfører på en række steder.

Specifikationer

 • Kerne: Stål
 • Winding: Afvikles Mittel
 • Streng: E
 • Streng kode: 312761
 • Størrelse: 1/4, 1/8
 • Spænding: 5.8 KG
 • Ende Type: Bold
 • Pind slutningen: Grøn/blå