Pirastro Evah Pirazzi 3/4 - 1/2 Violin E streng, bold ende

36 kr. NORMAL PRIS 48 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Produktet er tilgængeligt for ordre fra vores leverandør

Denne vare er tilgængelig for ordre fra vores leverandør.

Når du lægger din ordre ind så vil vi anmode om produktet fra vores leverandør så hurtigt som muligt. Vi vil sende dette produkt til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over at det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig det vide. Vi giver besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 26 Juli 2035

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 76442

 • 3/4 og 1/4 størrelse Violin E streng med bolden Tailpiece ende.
 • Kerne af stål producerer lyse, klare toner.
 • Afvikles for en mere direkte projektion.
 • Medium måler spændinger for optimal alsidighed.
 • Egnet til elektriske og akustiske violiner

Pirastro Evah Pirazzi 3/4 - 1/2 Violin E streng, bold ende

detaljer

Pirastro 313241 Evah Pirazzi E String har en pålidelig lyd og føler for alle musikere. Den kerne af stål producerer en lys, klar lyd, der er afbalanceret på tværs af gribebrættet. Mellemstore spænding gauge er ideelle for musikere, der ønsker en god balance mellem fleksibilitet og alsidighed. Strengen er venstre afvikles for en mere ren lyd. På grund af den violin størrelse denne streng vil naturligt producere fokuseret mere høje frekvenser. Denne E streng er designet til at passe 3/4 og 1/2 størrelse violiner og funktioner en bold tailpiece ende.

Produkt Ref: 76442

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Evah Pirazzi

Evah Pirazzi række strenge tilbyder en klar lyd med fremragende spilleegenskaber. Strengene producerer lyse noter med en lang forfald, hvilket gør dem ideelle for både studie og levende brug. Kontrolleret resonans betyder dine noter don & rsquo; t blevet tabt blandt hinanden. Disse strenge har kompromisløst let spilbarhed og er straks på deres optimale tone, når du begynder at spille dem. Hver streng er designet til at koordinere med hinanden for en afbalanceret lyd fuld af tonale farvestoffer. Rækken Evah Pirazzo streng er ideel til violinister kræver en afbalanceret, pålidelig lyd, hver gang de spiller.

Specifikationer

 • Kerne: Stål
 • Winding: Afvikles Mittel
 • Streng: E
 • Streng kode: 313241
 • Størrelse: 3/4, 1/2
 • Spænding: 7,0 KG
 • Ende Type: Bold
 • Pind slutningen: Grøn/gul