Kelly 6V Flygel Horn mundstykke, Mellow Yellow

260 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 3 November 2016

Tilføj til kurv

30 dage penge tilbage garanti hvis produktet returneres ubrugt og forseglet

30 dage penge tilbage garanti hvis produktet returneres ubrugt og forseglet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 41934

  • Kelly 6V Flygel Horn mundstykke.
  • Mellow gul farve.
  • Lexan komposit materiale.
  • Stor For begyndere og professionelle.

Kelly 6V Flygel Horn mundstykke, Mellow Yellow

detaljer

Dette pulserende plast Kelly Flygel Horn mundstykket er en fantastisk add-on til enhver performer gear. Lavet af plastik, er mundstykket stor for udendørs udfører samtidig holde stor tone og præcision af en metal tilsvarende. Produceret i en række farverige nuancer, har Kelly række mundstykke noget for alle.Produkt Ref: 41934

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Kelly mundstykker

Kelly mundstykke er fremstillet af et materiale kaldet Lexan, som er en stærk og holdbart plast brugt i højtydende fremstilling. Dette vil aktivere performer bruge denne mundstykke for år til at komme og vil modstå alle vejrforhold. Kelly behøver at varme op i de koldeste vintermåneder, hvilket gør det perfekt til carolling og udendørs forestillinger er lavet af plastik.

6V Flygel Horn mundstykke

Kellys standard mundstykke for Flygel Horn kommer i vejen for 6V. Med en fantastisk følelse og herligt blød tone, dette plastik mundstykket vil være en perfekt komplementær alternativ til en metal mundstykket eller vil fungere som en stor undervisning redskab for begyndere og fremme kunstnere.

Funktioner og specifikationer

  • Cup Diameter: 0.634"
  • Cup dybde: 0.690"
  • Indersiden modtager Diameter: 0.432
  • Farve: Mellow Yellow