KORG SY - 1D SyncDancing synkroniseres dans musikafspiller

 • Ideel til professionelle dansere.
 • Infared Tempo synkronisering.
 • Passer komfortabelt til enhver øre form.
 • 20 indbyggede balsal sange.
 • Komplet med øre Pad og bæretaske

KORG SY - 1D SyncDancing synkroniseres dans musikafspiller

detaljer
KORG SY - 1D SyncDancing synkroniseres Dance Music Player er en kompakt endnu alsidig musikafspiller, der tillader dig at spille musik i dit øre og synkronisering med din dansepartner, så du kan høre den samme lyd. Korg SyncDancing synkroniseres dans musikafspiller har en infrarød tempo synchroniser, ideel til synkronisering med andre dansere, så du kan komme i gang med musikken. Det byder på en varieret vifte af beats og rytmer plus 20-bygget i ballroom sange. 'Jog Switch' kan du ændre indstillingerne uden at fjerne enheden fra øret. SyncDancing er også designet til komfort, sikkert passer til ethvert øre figur plus den leveres komplet med en øre pad og bæretaske.

Produkt Ref: 78807

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Synkroniseret For danseforestilling

KORG SY - 1D SyncDancing synkroniseres Dance Music Player er en alsidig dans musikafspilleren designet til professionelle dansere fra balsal danse grupper. Dens unikke funktionalitet kan du synkronisere din enhed med en anden via infared tempo synkronisering giver dig og din dansepartner at høre den samme rytme/sang mens dans. Dette giver dig mulighed at både bo i tide og høre musikken på nøjagtig samme tid, som er altafgørende for dansere, der har brug for at synkronisere deres skridt til musik. Der er også en indbygget stemme tæller, der tæller du i, perfekt til begyndere eller praktiserende.

Indbygget sange, rytmer og Beats

Metronomen, selv byder på en varieret vifte af rytmer og beats, spænder i tempo fra 30-252 bpm. Du kan også indstille rytmen i intervallet 0-9 beats og vælge rytme indstillinger, ideelt til forskellige taktarter. Du kan også udelade beats fra rytmer for ekstra alsidighed, perfekt til forskellige sang stilarter, genrer og taktarter. Desuden SyncDancing Music Player funktioner tyve standard ballroom dance sange indbygget til at få dig i gang, så du kan udøve rutiner med lethed. Hver af de interne dance sange blev lavet af en professionel arrangeret, der producerer musik for ballroom dance.

Jog Switch Control

En af de mest bekvemme funktioner i Korg SY - 1D SyncDancing synkroniseres dans musikafspiller er den & lsquo; Jog Switch & rsquo; funktion på siden af selve enheder. Dette & lsquo; Jog Switch & rsquo; control tillader dig at ændre indstillinger af SY - 1 D uden at fjerne det fra øret. Dette gør det muligt at foretage ændringer til din beats, rytmer og tempo på flue. Siden af kroppens funktioner mode vælge, power-knappen, sync/dæmper knap og et LCD-skærme, som viser dig alle de relevante oplysninger du har brug for tempo og rytme.

Driftstid & tilbehør

Den kompakte men robust design af Korg SY - 1D betyder sit ideal at tage med dig overalt du går, plus det giver op til 100 timers kontinuerlig drift ved hjælp af en mønt-type lithium batteri. En anden nyttig funktion er hukommelse backup-funktion, som husker tempoet og andre indstillinger, selv når strømmen er slukket. Dette gør det muligt for dig at beholde din forrige indstillinger, når du tænder enheden tilbage på. Derudover SY - 1D kommer komplet med et godt polstret øre pad for ekstra komfort plus en bæretaske, der pænt gemmer SyncDancing Player, batteriet og øret pad.

Funktioner

 • Øv dancing mens du lytter til den rytme eller sang direkte in-ear
 • Tyve standard balroom dance sange er indbygget
 • Indbygget stemme tæller er nyttig for undervisningstimer
 • Infrarød tempo synkronisering, ideel til multi person øvelse sessioner
 • En bred vifte af beats og rytmer
 • Bruge jog swtich for at indstille tempoet intuitivt
 • Komfortabelt og sikkert passer til et stort udvalg af øre figurer
 • Udvidet driftstid og hukommelse backup
 • Øre pad og bæretaske inkluderet